Regn på morgonen!

När jag vaknade på morgonen, långt efter att klockan hade ringt så tyckte jag att det lät så konstigt utomhus. Nästan som om det var flera helikoptrar som dånade runt. Men snabbt när jag tittade ut så insåg jag vad det var. Det dånade från åskan och himlen hade öppnat sig för att släppa ner en massa, massa regn. Inte så konstigt med regn så här års kanske ni tänker, och det är det inte för vi har ändå höst hos oss nu med. Men sist det regnade hos oss var 4 veckor sedan. Ganska exakt så länge faktiskt. Det var då jag var på Novamall med Kristina och Elsa och ett rejält regnoväder drog in så hela strömmen försvann i gallerian. Väldigt ovanligt och lite konstigt väder.

Nu har det gått knappt två timmar sedan det regnade hos oss, det var grått och ganska så trist väder då. Men nu är solen framme och de vita molnen drar sig iväg. Jag tror att vi får en fin och bra dag med lite friskare och härligare luft än innan.
Ha en bra tisdag allihopa!


Så här såg det ut sist när det regnade hos oss. Riktigt kaosväder.

Ett svar på “Regn på morgonen!”

  1. Hej Louise!lite regn kanske behövdes hos er;) här hemma är det så trist väder,du kommer kanske ihåg;) dessa jättegråa mörka regntunga höstdagar 6+gr. Det är så deprimerande att veta att det är det vi har framför oss några månader nu;( Vi brukar ju inte ha nån riktig vinter här i Skåne,fast ska man tro meterologerna så ska det bli en kall snörik vinter även här,hoppas dom har fel!önskar er en solig dag i underbara Turkiet;) Kram<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.