Bloglovin uppdaterat!

Nu har jag uppdaterat min bloglovin’-profil så att den pekar rätt. Jag insåg nämligen att den pekade på min gamla blogg.se-adressen fortfarande och det är snart ett år sedan som jag skaffade mig en egen domän.
Bloglovin’ är en smart grej för er som gillar min blogg och lätt vill bli uppdaterade när jag har skrivit ett nytt inlägg. Då får du ett mail direkt i din epost med en direktlänk till mitt nyaste  blogginlägg. Enkelt och bra. Klickar bara på den här länken —-> Bloglovin
eller klicka på det svarta hjärtat som du hittar längst upp här på min blogg (om du läser ifrån mobilen) eller till höger här på min blogg (om du läser ifrån datorn)

bloglovin

Det är alltså detta hjärta man ska klicka på för att komma till min Bloglovin’ profil.

 

2 kommentarer

  1. Hej! Jag undrar om inte Finest hjälper till med bloggdesign och header? Det borde de ju vilja om man blivit topbloggare, så det ser lite ”proffsigare” ut? Samma sak med bloggkamera, för kvalitativa bilder.
    Gillar din blogg såklart men det hade gett ett lyft för ögat 🙂 Kram

    1. Hejsan! Jo det gör de och jag var med och bestämde vad jag ville ha för header och vilken design jag ville ha. Så jag är jättenöjd och om jag behöver ändra så fixar jag det själv eller ber Finest om hjälp. Min design är ganska olik från mina tidigare när jag var på blogg.se och det tycker jag är bra. Jag behöver inte ha min blogg ”proffsigare” men däremot tar jag gärna emot tips på vad som kan förbättras. När det kommer till bloggkamera så tror jag inte Finest har möjlighet att ge en till alla sina toppbloggare då det blir en del. Dessutom brukar sånt komma från företagen som vill synas i och hos bloggare, inte själva bloggportalen. Så om någon vill sponsra mig med en ny bloggkamera/telefon så är det bara att höra av sig. Ha det så bra! //Louise

Kommentera