Solnedgång på tre minuter!

Här kommer en film som Peter Bohlin filmade när han och hans familj satt på Tropic bistro med mig i November.
Solnedgång på bästa platsen i Side under tre minuter.

Och människor frågar varför jag bor där…Ja, en del av svaret får man nog bara man ser denna film.
Det är ju helt fantastiskt vackert.

4 kommentarer

  1. God onsdag på dig Louise:) Men jag säger bara Gud vilken känsla jag fick när jag kollade på solnedgången! Hur mäktigt är det inte? Ja att du bor i Side och vrf du gör det behöver man inte ens fundera över=)) Du, filmen som Ni skulle se"En gång i Phuket" var den bra? Vi funderar att se den till helgen så skulle vara kul att höra vad du tyckte. Önskar dig en fin fortsättning på denna soliga onsdag=)) Kram

  2. Fantastiskt fin film! Mycket märkligt att folk undrar varför du bor i Side… Har man en gång varit där, så vill man ju aldrig därifrån 😉
    Kram

  3. Hej Louise! Hoppas att du njuter riktigt mycket av din resterande Sverigevistelse, så just på nyheterna att det ska bli riktigt busväder i Turkiet nu några dagar.
    Jag förstår fullkomligt varför du trivs med att bo i Side. Vi har nu varit där 13 gånger och återkommer i maj igen. Det har blivit som vårt andra hem, eller sommarstuga utan underhåll. Förr åkte vi ner 1 gång/år men det räcker inte så det har blivit 2-3 gånger/år de sista åren. Blir så även i år. Vi syns i maj! Vi brukar ta med oss svenska varor ner till Maria och Malin. Vi kan höras av innan vi kommer om du vill ha något. Chokladförrådet eller såssortimentet kanske behöver uppdateras? 🙂
    Kram

Kommentera