Mina favoriter!

Jag har en helt underbar läsare här på bloggen. Hon heter Ann-Margret och jag träffade henne för första gången förra året då hon kom till butiken, öppnade sina armar och sa
“Louise, jag läser din blogg varje morgon. Den är min favorit.”

Sedan dess har vi haft kontakt hela året via mail fram och tillbaka och i början av Maj frågade hon om jag ville beställa med något ifrån Sverige eftersom hon äntligen skulle komma ner igen med sin man. Jag skrev en liten lista bland annat på choklad eftersom det då, till skillnad emot nu, ekade tomt i kylskåpet på just detta.
Någon vecka senare får jag svara ifrån Ann-Margret att hon drabbats av blodpropp i lungan och samt ett förmaksflimmer på hjärtat  men mår hyffsat bra. Usch, så fruktansvärt. Livet kan verkligen få sig en törn helt ovetande. Och Side-resan blev inställd.

För några dagar sedan fick jag veta att hennes barnbarn ska åka ner och igår dök dom upp i butiken med en påse på min beställning som jag gjorde där i början av maj. Jag såg direkt att det var hennes barnbarn för han och hans flickvän såg precis lika trevliga och snälla ut. Och det var kul att träffa dom även om det egentligen är helt okända människor.

I slutet av September kommer Ann-Marget ner igen och då väntas en riktig varm kram ifrån mig på henne här i Side och förhoppningsvis två regnfri veckor med mycket skratt och prat för henne och hennes man.

Tacokrydda, dippsås, choklad och majonäs. Också ett brev dessutom. Så himla roligt att läsa brev när man nu förtiden alltid bara läser mail.

3 kommentarer

  1. Lilla gumman vad gulligt du har skrivit. Jag läste och tårarna rann, du är för go tjejen. Är så tacksam över att jag nu mår så bra, så nu väntar jag bara på att det skall bli september och jag får sätta mej på planet ner till Side. Hör av dej om det är något särskilt som du vill ha när vi kommer ner, annars blir det väl det vanliga lite dipp och godis. Kramar till dej.

  2. Lilla gumman vad gulligt du har skrivit. Jag läste och tårarna rann, du är för go tjejen. Är så tacksam över att jag nu mår så bra, så nu väntar jag bara på att det skall bli september och jag får sätta mej på planet ner till Side. Hör av dej om det är något särskilt som du vill ha när vi kommer ner, annars blir det väl det vanliga lite dipp och godis. Kramar till dej.

  3. Det var lika trevligt att träffa dig Louise! Vi hade en jättebra resa och jag själv är sugen på att åka till Side flera gånger om! 😀

Kommentera