Snart 40 grader i skuggan!

För bara några veckor sedan pratade vi här i Side mycket om hur mycket svalare de är än vad det brukar vara vid samma tidpunkt. Vi märkte av skillnaden väl.
Idag tar vi det tillbaka. På min balkong, där termometern alltid visar lägre än vad alla andras gör, är snart uppe i 40 grader. I skuggan alltså!
Det är fruktansvärt varmt idag och jag stannar inomhus så länge jag kan för det går knappt att andas utomhus. Denna värme håller väl i sig i en dag eller två innan den sjunker lite, lite grann.

Men som sagt var, idag är det hett.

6 kommentarer

 1. Åhhh det låter helt underbart…
  Här har vi regn, regn, regn och så återigen lite mer regn och 14 grader =/
  Det känns inte alls skoj =(
  Kram

 2. Ååå va gött det låter med den värmen 😀
  Här hemma spöregn och typ 10 grader :/
  Men om en vecka återtar vi Side :))

 3. Trots att jag längtar ner till Side, så vill jag nog inte vara där nu. 40gr i skuggan är lite för mycket i min smak. Här i Haninge har vi 15gr och regn idag, det är ju inte någon sommarvärme precis. Stackars dej som måste jobba i denna värme, glöm inte att dricka ordentligt.Kram kram

 4. Hej! Jag jag följt din blogg länge även din tidigare blogg och tycker den är jätte intressant att läsa! 🙂 jag har länge haft en sorts "längtan" att nån gång bo i Turkiet och nu har ja äntligen tagit studenten (!) och känner att jag inte vill vara kvar här i Sverige. Har tänkt att ja skulle ta en reseledare utbildning för att på så sätt ta mig till turkiet men den kostar nästan 30 000 och eftersom ja inte har något jobb än kanske jag inte kmr iväg på den förrän nästa år då den endast har två starter per år (november och april). Eftersom de även inte är säkert att ja hamnar i Turkiet vill jag helst hitta ett annat sätt att kunna flytta dit 😛 jag undrar då om du som lyckades flytta till Turkiet helt själv har några tips till mig 🙂
  Tack i förväg! 🙂

 5. Hu, ja alldeles för mycket! Nu ser det lite bättre ut! Tack för senast! Vi kommer nog ner en sväng i sommar…en vecka i alla fall! Kramiz!!

Kommentera