Bränna och midsommar!

Igår hade jag min lediga dag och då passade jag och Kadir på att ta bilen ut till Moon beach för att hänga där några timmar och skaffa en bränna. Och det gjorde vi kan jag lova, lite väl mycket. Vi badade massor i havet och det var helt underbart. Också fläktade det en hel del.
På kvällen tog jag det lungt, kollade igenom en massa avsnitt av Modern Family och gjorde sedan tacos lagom till att Kadir kom hem ifrån jobbet.
 
Det blixtrade en hel del igår kväll men inget dunder eller regn. Imorses var det väldigt disigt och himlen var molntäckt. Men nu verkar det klarna upp. Vi skulle däremot behöva lite regn för det är väldigt kvavt.
Men vi behöver inte riktigt ha det imorgon. Då är det midsommarafton och jag jobbar som vanligt.
Men klockan 12 kommer mina goa vänner hem till mig för midsommarlunch. Det har jag sett fram emot ett bra tag nu.
Hoppas ni får en bra midsommar och ta det lugnt!
 
Midsommar ifrån förra året med mig Maria och Therese
Midsommar

5 kommentarer

  1. Trevlig midsommar på dig Louise!
    Nyfiken i en strut…Moon beach är det vi var?
    När har du lediga dagar nu? Hoppas att vi kan ses när vi kommer
    Kram Kristina

Kommentera