Den största överraskningen av dom alla!

Jag hade tänkt att berätta om den roliga midsommarlunchen jag hade hos mig i fredags, om det regniga vädret vi hade här i Side en sådan passande dag och middagen sent efter jobbet med världens goaste familj här i Side.
Men något hände igår som jag fortfarande är helt chockad över.
 
Ruschen hade börjat sätta igång i butiken, många skandinaver befann sig där och jag hade precis haft en familj som shoppat mycket och skulle plocka ett par strumpor innan de skulle gå. Så jag följde med dom till andra sidan och jag hann precis komma dit så kommer, utan förvarning eller ens misstankar från min sida, min storasyster in i butiken.
Men herregud, vad gör hon här? I Turkiet? I Side? På mitt jobb? NUUU!!
 
För två år sedan så åkte jag hem i November på semester några dagar. Mitt visum hade tagit slut, min syster skulle fylla år och på Måndag morgon kom jag in på hennes jobb utan förvarning. Hon blev chockad men det var ingenting emot vad jag blev igår tror jag.
Så jag kramade henne så länge att folk runt omkring började undra vad som hände. Malin som också stod där med tårar i ögonvrån sa till folk “det är hennes syster”
Ja, det stannade upp en stund där i butiken. Jag tittade på min syster och sa; Va gör DU här?
Två veckor stannar hon här, En vecka med sin kompis och en vecka själv. PilotPeter är ute och flyger så tyvärr kunde han inte komma med denna gång.
Efteråt var det en man som kom fram och sa “Vilket möte det var!”
 
Så nu har jag två fantastiska veckor framför mig med min bästaste storasyster. Och jag gissar på att vi kommer hitta på en hel del kul. Det är bara att ladda kameran för att fylla bloggen med bilder framöver och än mer i fotoalbumet.
*Aaagghhh man kan fortfarande inte ladda upp bilder från mobiltelefonen här på bloggen. Jag har massor av bilder att visa er där*
 
Bild från förra året!
 

6 kommentarer

 1. svar: tack 😀

  Alltså jag blir tokig på den där jäkla sidan.. Nu har jag iallafall hittat en ny sida som jag kan ladda upp på.. Jag har alla bilder och sånt kvar så jag kan fixa det åt dig 🙂 Maila inlogg och lösen bara 🙂

 2. Vilken underbar överraskning =D
  Jag har haft så svårt att kunna lämna kommentarer på sistonne, hoppas det kommer funka nu.
  Kram till dig!

 3. Kan tänka att ditt hjärta slog en massa frivolter och extraslag mm!!!! Det är nog inte mycket som slår en sån här härlig överraskning. Tänkte bara säga att vi är nu på plats hemma igen med kläder som gillades och passade perfekt av alla!!! Eftersom du brukar lämna rapporter om vädret så gör jag det också – här står regnet som spön i backen just nu!!! Men det är ju strunt för dig nu när din syster finns på plats …. ha´det så kul!!!!

 4. Följer din blogg då och då med beundran hur modig du är som vågade ta steget att flytta utomlands. Funderar själv på det ellet i alla fall jobba som au pair. Vet du om det finns någon svensk- och engelsktalande familj i Turkiet som behöver nanny? Jag är färdig utbildad förskollärare i februari men känner redan nu att jag vill prova på annat innan man blir allt för gammal och feg.
  Mvh

Kommentera