Midsommar 2012!

I Fredags när det var midsommar så hade jag bjudit över alla mina kära vänner här i Side på midsommarlunch klockan 12.00. När jag precis hade dragit på mig midsommarklänningen så knackade det på dörren och där stod Camilla, Therese och Belma. Dom installerade sig, gick husesyn och slog sig ned i soffan.
Efter ett tag när jag kollade på klockan så insåg vi att klockan var 11.50…När kom tjejerna till mig egentligen?
Jo, Therese tog fel på tiden och trodde alla skulle komma klockan 11.30.
Men det var ingen fara, efter ett tag kom Linda och Sofia med jättefina midsommarkransar i håret som de hade gjort själva. Vi andra var helt klart avundsjuka på dessa kransar.
Vi pratade, skrattade och busade med Belma som både bajsade vilket gjorde att Therese fick byta första bajsblöjan, och spillde ut dricka lite här och där. Haha söttjejen hon är.
 
Eftersom Sandra jobbar så kom hon strax efter klockan ett och vi kunde börja med midsommarlunchen som vi alla hjälpt till med på ett eller annat sätt. Jag hade sagt till alla vad dom skulle ta med sig och även om vi hade lite problem med kycklingen så blev det jättebra tillslut. Pastasallad med divs. saker till, kyckling, cigköfte och sedan majonäs och olika dippsåser.
Till efterrätt var det såklart jordgubbar och glass samt lite annat tilltugg. Och vad vore en midsommar i Turkiet utan svensk marabou choklad. Ja, hemma hos mig så vore det ingen midsommar iaf.
Tjejerna var dock kassa på att äta chokladen tycker jag haha.
 
Två bilder ifrån Linda
 
 
Kolla in nakenBellma i bakgrunden
 
En efter en droppade av för jobb och tillslut var det även min tur att gå. Så Sandra, Belma, Linda och Sofia gick med mig till butiken. Strax efter det så började ovädret. För vad vore en midsommar utan regn egentligen?
Ja, vi i Side blev drabbade i år också. Precis som för två år sedan fast då var det mycket värre.
 
Det blev en bra kväll på jobbet med trevliga kunder och efter stängning så åkte Kadir och jag till Sandra, Belma och Tayfur för att sedan åka vidare till Cihan restaurang där nattmiddag intogs.
Jag hade en riktigt bra midsommar med goa vänner, god mat och bra sällskap hela dagen.
Hade jag vetat då att min storasyster var påväg till Turkiet så hade jag aldrig trott på det.
 

1 kommentar

  1. Hej härliga DU ! Åker ner till Side för första gången i september och undrar var eran butik ligger och vad den heter, måste ju komma förbi och hälsa 🙂 Kan kanske få lite info om vad du kan rekomendera oss att se, göra och framför allt äta gott hos någon. Ska jag ta med Marabou till dig och vilken sort vill du ha i så fall 😀 Många hälsningar från Piteå!!

Kommentera