I got an hamburger, whoohoo!

Klockan elva på onsdagsförmiddagen så var jag på väg emot min systers hotell och strandställe för en spännande ledig dag som blev minst sagt annorlunda än vad jag hade tänkt mig för en vecka sedan.
Då hade jag inga direkta planer och visste inte alls att hon var på väg ner.
Jag installerade mig på solsängen brevid Linda, Vera och den andra Linda som hängde på stranden.
Sedan var det ett välldans spring på mig och min syster. Jag kan inte ligga still på en solsäng utan det är i vattnet som gäller hela tiden. Somna jag kan definitivt inte göra och det var knappt att jag la mig till rätta denna lediga dag.
Men vi hade en jättetrevlig dag där på Shanty beach, åt sallad till lunch och drack sedan Side´s godaste drink. Glöm härliga och uppfriskande Strawberry Daiquiri denna drink var det jordgubbar i men också med bland annat banan likör. Smakade inget alkohol och den hade lika gärna kunnat vara alkoholfri, men herregud så god den var.
 
 
Solen gick i moln och strax innan femtiden så var jag hemma i min lägenhet, duschade, vilade och fixade mig klar. Sedan var det bara att gå tillbaka till tjejerna igen och väl där på hotellet så tog vi en drink, snackade, åt nötter, oliver och chips på deras terass samtidigt som vi såg på det som hade kunnat bli en fin solnedgång.
Om det inte hade varit molnigt.
 
 
Strax efter åtta tiden så installerade vi oss på Marina restaurang. Sedan min första säsong i Turkiet, 2007, så har jag och min syster alltid ätit där varje år och våran vän tar alltid emot oss med ett extra leende.
Första året tog vi en testi kebab (köttgryta som kokas i en lergryta i ugn) men de senaste åren har jag nog ätit stek med svampsås varje gång. Den har varit så underbart god och den var god denna gång också. Men samtidigt så har den blivit “slagen” av steken jag åt i Göteborg i Mars månad så den smakade inte alls lika superunderbart denna gång. Tyvärr.
 
Av 100 möjliga så hade vi väl en normal bild i min kamera.
 
 
Vi hade det fantastiskt trevligt och Vera har världens underbaraste skratt så smittar av sig så jag grät av glädje och skratt till slut. Då var det dags att säga hej då till våran vän och fortsätta vidare in till gamla stan.
Där köpte Vera te pch två väskor medans Linda köpte små, söta skålar .
Vi avslutade kvällen på Alladdins bistro steakhouse där vi drack olika drinkar och avslutade med Strawberry Daiquiri samtidigt som Kadir kom dit och gjorde oss sällskap sista timmen.
 
 

3 kommentarer

  1. Vilken härlig överraskning du fick när din syster kom ner till Side. Hoppas du kan vara lite ledig när hon är där så att ni hinner umgås riktigt mycket.När man bor långt från sina nära och kära så är det dubbel glädje då man träffas. Ha en jättefin tid tillsammans. Kram kram

Kommentera