Sol, bad, middag och drinkar!

Onsdagen startade jag med att köpa frukost på Doruk och för sista gången vandra bort till syrrans hotell och strand, Shanty beach. Väl där var vi som fiskar i vattnet och sälar på strand. Vattnet var svalare än tidigare men helt underbart att bara ligga och flyta i. Nu är det verkligen perfekt tid för att bada hela, hela dagen.
 
 
Vi tog lunch på strandrestaurangen och högg sedan in på Side´s godaste drink precis som förra veckan.
Men denna gång nöjde vi oss inte med en utan två stycken. Så vi valde en annan och efter 2 klunkar så lyckades jag självklart spilla ur min. Killarna som jobbar på stället är ju ungefär bästa kompis med syrran nu så dom sprang snabbt och ordnade en ny. Jättesnällt tycket vi…tills vi smakade på den. En drink med alkohol var det ja, bara alkohol. Det tyckte dom var jättekul medans jag och Linda tyckte den smakade skit rent ut sagt.
Men vi gick nöjda upp till hotellet och tog en dusch, försökte sova ett tag men det gick sådär och gjorde oss klara för en kväll inne i gamla stan här i Side.
 
 
Vi har ätit på Aphrodite förut för två år sedan bland annat med servicen var jättekass då, nonchalanta, och priserna var onödigt höga för maten man fick. Men vi valde att ge stället en andra chans och nu kan jag meddela er att jag har ätit årets godaste mat. Typ.
Vi beställde in kycklingfiler med spinat på, rullade och sedan skär dom kyckling i bitar i samma form som shushi-bitar. Herregud så gott dett var. Till dett serverades potatis med ostsås och ångskokta grönsaker.
Det var verkligen supergott och jag måste äta denna måltid minst en gång till innan säsongen är slut.
Priset låg på samma prisklass som runtomkring i Side, runt 20-25 lira för en måltid med kyckling och servicen var jättebra. Kul att dom har blivit bättre och att maten var lika supergod som sist.
 
 
  
 
Vi avslutade kvällen på Alladdins bistro steak house som vanligt för en drink.

Kommentera