Halvfart!

Som ni märker säkert så går den här bloggen, precis som de flesta bloggarna under sommartiden, på halvfart.
Det betyder absolut inte att jag gör mindre nu än ex. vid vintertid, vårtid osv.
Men det är så himlans varmt att man inte ens orkar slå på datorn. Och som jag klagat på tidigare; Hade blogg.se bara fixat så att man kan ladda upp bilder från mobilen så hade jag kunnat lägga upp någon bild då och då.
Att skriva en text är inte alltid det lättaste men en bild är inga problem att ta.
 
Nåja, vi får hoppas att blogg.se fixar problemet för svalare blir det inte här i Side än på en månad. Andra veckan i Augusti brukar vara absolut varmast sedan går det neråt. Turisterna märker ju knappt av det ens men vi som är här hela sommaren eller mer märker såklart när den där massiva temperaturen sjunker 5 grader på bara någon vecka.
Helt underbart ropar vi då.
 
Men nu vet ni om varför det uppdateras så dåligt om dagarna. Hoppas ni inte blir besvikna.
Ha det så bra!!

4 kommentarer

  1. Tack för en trevlig ny bekantskap, är snart?!?! tillbaka o då ses vi igen, ha det så bra i värmen

Kommentera