Du vet att du bor i Turkiet när…

…Du har hela kylskåpet fullt med tomater. 31 stycken närmare bestämt.
Kusinen till Kadir hade ledig dag och åkte hem till sin familj och hälsade på. Hans mamma skickar alltid med något tillbaka som är till mig och Kadir. Denna gången vart det tomater…i mängder.
Annars har vi fått allt ifrån massvis med citroner, potatis, getost, oliver och annat från deras trädgård dom har.
 

5 kommentarer

 1. Solmogna tomater, olivet getost, kan det bli bättre. Ja det skulle i så fall vara Marabou choklad eller hur? Ha det bra i värmen, men glöm inte att dricka ordentligt, din huvudvärk och illamående som du skrivit om tidigare kan bero på att du dricker för lite, tänk även på att kroppen behöver salt när det är så varmt som ni har det. Kram

 2. Hej,
  hittade till din blogg via BlogLovin. Jag har ett reseforum (jag kallar det inte för en blogg eftersom det inte är det. Du förstår skillnaden när du ser innehåll och läser om den 😉 med fokus för barnfamiljer. Lite senare i sommar publicerar jag en intervju med en svensk mamma i Turkiet (och i just Side), kanske vore lite kul för dig att läsa som också bor i Turkiet. Utöver rese- och utflyktstips med barn har jag nämligen också temaintervjuer. Just nu Svensk mamma i utlandet.

  Turkiet är härligt, jag har också bott där. Men bor och trivs nu i Sverige med mina tre barn och man.

  Må så gott,
  Hälsar Rosita

 3. ja jag vet hur det kan vara
  ser fram mot att träffas i maj juni nästa år
  lev väl och drick mycket vatten i värmen

  1. Jag veeeet! Fan jag skulle också vilja ha en sådan trädgård. Tror du jag kan hitta en trädgård där det växer choklad i också? Eller måste jag till Moroooockkooooo dåååå? HAHAHAHAHAH

Kommentera