Och jag är med i tidningen…igen!

När någonting särskilt har hänt där hemma i Sverige så ringer mamma mig. Det betyder att jag är den som oftast ringer henne först, nästan varannan dag, och aldrig innan klockan 12.
Så när mamma ringde imorses strax innan 12 så insåg jag att det var något på gång.
Hon berättade att hon hade läst tidningen som varje morgon, kollat igenom den lite lätt och när hon kom till mitten nästan så blev hon lite chockad. För jag var med i tidningen!
Oh no, vad har jag nu gjort tänkte jag. Kan ju tillägga att sist jag var med i tidningen där hemma för Skaraborgs läns tidning så var det för att jag hade varit i USA som aupair, nyss kommit hem och mamma visste inte om det utan fick en chock. Då med. Den gången visste jag om det så denna gången började jag genast fundera på varför jag var med i tidningen.
När jag var 18 år så åkte jag och min bästa vän Emma på modellfotograferingar. Vi träffade och lärde känna Peter som tog många bilder på oss. En blev han riktigt nöjd med, förstorade upp åt mig, hade i sin studio och hade även på en utställning i Mariestad.
Den bilden var med i tidningen idag. Och den var inte liten heller den som han har förstorat upp.
Ni kan ju tänka er mammas chock denna fredagsmorgon.
Och min med.
 
Bilden har även varit med på en fototävling.
 
Och bilden från tidningen idag såg ut såhär. Ni som har SKLT kan ju alltid spana in den.
 

2 kommentarer

  1. Det var inga dåliga grejer att hamn i tidningen så där helt apropå, undra på att din mamma blev snopen. Det var en helt underbar bild på dej. Tänk om jag var lika snygg, men men man kan inte få allt här i livet, jag får vara nöjd med det utseendet jag har. Ha det bra Louise, kram kram.10

Kommentera