Fantastiskta vänner som ger mig energi!

I Onsdags hängde jag på stranden med Jessica. Vi åt döner på Favori och kollade sedan in hennes boende på Derya där hon håller hus. Sedan blev det ett par dopp i havet och försök till sovande på solstolen men det gick inget vidare.
Jag började få en riktigt ordentligt huvudvärk och när jag kom hem så la jag in hårinpackning i håret, smsade Sandra som skulle komma någon timme senare att vi måste skjuta fram våran träff och sedan försökte jag vila bort huvudvärken. Det gick sådär och en timme innan Sandra skulle komma så smsade jag att det fick nog bli sängen hela kvällen för mig och att vi skulle ses en annan dag.
Som tur var, vilket ni snart kommer förstå varför, så hade hon redan hunnit ta en promenad med Belma hem till mig.
Så jag sa till henne att komma hit ändå och jag kanske inte skulle vara den piggaste människan men att det fick gå ändå.
 
Från det att hon och Belma satte sin fot i våran lägenheten så försvann min huvudvärk med en gång.
Vi drack cola, åt massa gottigt som de hade haft med sig och pratade i en evighet. Vid 22-tiden skulle dom gå hem men jag erbjöd dom att stanna, på ett villkor.
Att jag kunde städa undan i lägenheten för det blir ändå inte gjort under de dagarna jag jobbar.
Inte grovstädning vartfall.
Så jag städade, Belma nattades och Sandra hängde bredvid och hejade på mig haha.
Ni kanske undrar vem som grovstädar efter klockan tio på kvällen men det är så fruktansvärt varmt så det går inte att göra det tidigare. Och sedan är det helt underbart med en kall dusch efteråt.
Jag lagade middag på natten, Tayfur kom förbi och sedan kom Kadir hem ifrån jobbet och klockan halv två så satt jag, Sandra, Tayfur och Kadir och åt kyckling med potatisgratäng medans Belma sov skönt i våran säng.
Inte förens en timme senare så åkte dom hem till sig.
Innan Kadir kom hem så hade vi, för tredje eller fjärde onsdagen i rad strömavbrott på våran gata igen.
 
Egentligen, när man tänker på det, så lever Sandra och jag väldigt olika liv då hon har man och barn. Och är dessutom hemma om dagarna. Medans jag är sambo och arbetar 6 dagar i veckan.
Men vi är så himla lika och vi insåg att vi städar ju till och med på samma sätt. Har samma upplägg och planering.
Och vi är väldigt lika i vad och hur vi tycker och tänker.
Jag är väldigt glad över att ha en sådan vän här nere som Sandra. En person som gör att huvudvärken försvinner, gör mig glad varje gång vi ses att man inte vill sluta umgås och att man har fått tio tusen gånger mycket mer energi dagen efter.
 
Och när vi ändå talar om vänner så är jag superglad över att vi har fått en ny arbetare i butiken. Nämligen min superglada och väldigt roliga vän Amanda. Jag kan nog inte ha det så mycket bättre just nu.
Tack tjejer för att ni finns och att ni har en sådan fantastiskt glädje och energi som ni delar med er av!
 
En bild på mina favorittjejer i våras när havet blåste, håret flög men vi hade det lika bra ändå.

2 kommentarer

  1. Vilka bra vänner som får huvudvärken att försvinna=).. Sen att du städar efter klockan 22 på kvällen kan jag mycket väl förstå det brukar jag kunna göra också=)

  2. Vänner är verkligen en krydda i livet, tänk vad tomt det vore utan vänner! Så skönt att ni har varandra du och Sandra och att ni trots olika liv kan berika varandras dagar och liv ( eller är det därför att ni har olika liv som ni berikar varnadra?? 🙂 )
    Stor kram till dig, hälsa Sandra och Belma och Kadir!
    Hoppas att du har tid för oss den 12/9, det är en onsdag..:) Hör av dig så för vi styra upp oss tre röriga..//Kristina

Kommentera