Datenight!

Jaa..här händer det inte mycket. Och ni väntar såklart på en uppdatering förstår jag.
Egentligen har jag inte mycket att berätta än att vi är inne i de varmaste veckorna för året och svetten bara rinner. Bokstavligt talat. Det är svettigt precis hela tiden men samtidigt njuter jag. Jobbet går skitbra för allting bara rullar på som ett vattenfall och under de senaste tre dagarna har jag haft superduper trevliga kunder som inte vill trillskas och påstå att
“Man SKA pruta 50% i hela Turkiet säger dom”
Tyvärr ska man inte det. Jag hör folk som prutar i matbutiker och markets..och visst det kan ha gått ibland.
Men man SKA inte det. Personen i kassan har väl isf tyckt att det hela är lite komiskt och tänkt
“Ja men okej då, det här gjorde ju faktiskt min dag så…”
Ungefär samma som dom som prutar på Lindex och McDonalds hemma i Sverige. Det funkar också har jag hört.
 
Igår åkte jag och Kadir iväg och badade efter jobbet. Konstigt nog så har vi aldrig gjort det tidigare men det var riktigt härligt och jag som är badkruka till tusen tvekade inte en sekund när jag gick i. Värre var det när man gick upp.
 
Och för några kvällar sedan hade vi date night, jag och K. Det var kul att hela dagen veta om att man ska äta någon middag någonstans på kvällen och dessutom klä upp sig lite. Vi åkte till en strand där turisterna inte ofta kommer till. Eller en kilometer längre bort så är det dagligen fullt med turister då det är där båtarna stannar till vid Manavgatfloden där flod och saltvatten finns på var sin sida av stranden. Men där vi var  brukar mest turkarna åka på vintern och fiska, grilla osv.
Hoppas ni har det bra och jag lovar er att den dagliga uppdateringen kommer. Jag ska bara sluta svettas så välldans mycket först. Ha det så bra tills dess!!
 
 

6 kommentarer

 1. Kan du fixa så att det blir lite svalare tills vi kommer, det låter som om det är jättevarmt fortfarande. Nog för att det är skönt med värme men det får inte vara olidligt varmt. Ha det så bra så ses vi snart, skall snart inhandla din ostbågar skall ta dom i handbagaget, i resväskan är det så lätt att dom blir mosade. Kram Kram

 2. Så härligt mysigt det låter med både date och med kvällsbad…ni gör så rätt som njuter av livet och tar vara på de stunder som finns….
  Stor kram på dig och sköt nu om dig! Hälsa K!

 3. Jag missade dig sist jag var i Turkiet (midsommar), såg dig men du var fullt upptagen med kunder. Jag gör ett nytt försök när jag kommer ner en vecka (18-25/9).

  Hoppas det är varmt och skönt då och supervarmt i havet.

  Härligt med dejtkväll! Sånt måste man ha emellanåt

  1. Åh vad bra att ni kommer igen. Jag hade ögonen öppna efter dig men såg er aldrig.Hör av dig gärna innan ni åker ifall jag skulle ha en annan ledig dag. Annars är det onsdagar som jag inte är i butiken. Blev nästan orolig när jag läste först din kommentar nu och trodde det var denna månad ni skulle ner. Men då ses vi om en månad då.Vart bor ni då förresten?

   Kram!!

 4. Mmm… vad mysigt med en date night. Är nog viktigt att ta sig sådan quality time ibland.
  Hoppas du har en fin dag 🙂 Snart får du nog åtminstone liiite mer behagliga temperaturer 😉

Kommentera