Finbesök på ingång!

Nu på lördag är det två veckor sedan jag var ledig senast.
Maria är i Sverige och jag har nu medvetet lagt fram min lediga dag tills nästa vecka. För nu är det bara att ladda kameran igen och göra sig redo.
Snart kommer min pappa och lillebror ner hit till Side igen. Dom var här senast 2010 och det är verkligen dags för dom att komma ner igen. Senast jag såg dom var i Mars vilket var 5 månader sedan och jag behöver verkligen krama om dom, särskilt Oscar som har haft en tuff sommar sedan han hamnade på sjukhus efter en fotbollsmatch där ena njuren skadades rejält.
 
Värmen sjunker sakta men säkert. Det är fortfarande över 40 grader i skuggan om dagarna men det är inte lika hög luftfuktighet vilket betyder att man äntligen kan ha utsläppt hår igen utan att det rinner i nackeni nacken och det är inte lilla vattenfallet om oss i butiken på kvällarna. Inte vi som är vana vid varmare grader och högre luftfuktighet iaf.
Hoppas ni har det bra.
 
 

4 kommentarer

 1. Hej Louise vad roligt för dej att få besök av dina nära och kära. Jag förstår att du väntar med stor spänning. Hoppas bara att du får lite tid att vara i butiken så att vi får träffa dej. Vi kommer mest troligt till butiken 29/8 ser fram emot att få träffa dej igen. Kram från mej till dej.

 2. Åhh jag trodde rubriken syftade på mig 😉
  Hihihi, skoja bara lite, men snart ses vi =)
  Kram

 3. Hej =)
  Är det nån dag du vet nu, som du inte är på jobbet under tiden vi är där?
  Kram

  1. Onsdagar är jag ledig. Så den 29 augusti blir det nästa gång. Veckan efter det kan bli lite oklart då min mamma kommer ner så det kan bli framflyttat en eller två dagar. Och samma sak veckan efter det.Men så fort jag vet så säger jag till när jag inte är i butiken.
   Ska bli riktigt kul att ses!!
   Kram

Kommentera