Jag dammade av mina högklackade!

De senaste dagarna så har vi varit på spontanutgång vilket blev den första, antagligen enda men också den bästa utgången för denna sommaren. Camilla fyllde år och jag kände att det var dags att komma ur “jag älskar mat, tv, godis och pojkvännen hemma varje kväll” känslan. Den är underbar men det var dags att damma av klackskorna från hyllan även denna sommaren.
Så med hjälp av lite dansmoves tillsammans med Amanda på jobbet så bytte jag shortsen till favoritjeansen och sedan hoppade jag på moppen med Kadir för en tur in till stan. Väl där mötte vi upp snyggaste mamman i stan, dvs Sandra som hade man och barn hemma för en kväll medans hon var med oss andra och hade en fantastisk kväll.
 
Vi gick till Karma som har sitt uteställe på en takvåning med en väldigt trevlig utsikt.
Förutom mig, Kadir, Sandra, Amanda och hennes pojkvän så fanns Camilla där med bror och vänner ifrån Sverige, Therese och Fannie. Det var jättekul att vi var samlade en kväll och allting var bara så spontant.
Vi gick vidare till The Zone där vi tog en drink, pratade och bara hade det väldigt trevligt.
Men strax efter tre så hoppade vi “par” på våra mopeder och körde hem.
Kvällen var sådär alldeles lagom och alldeles perfekt. Och jag tror födelsedagsbarnet var glad över att vi var där för att fira henne.
Igår var det Onsdag och alltså min lediga dag. Sandra och Belma åkte till Sverige på eftermiddagen och blir borta ett tag nu. Jag själv visste inte ritkigt vad jag skulle göra så jag åkte med Kadir till butiken för att kolla om grannfrisören Cem som jag alltid klipper mig hos hade en ledig tid för mig och mitt hår. Och det hade han.
Han har länge tjatat om att jag borde klippa upp det lite men som jag sa till Malin;
Jag gillar tandläkaren mycket mer än frisören och jag är inte alltid så avslappnad när jag ska klippa mig.
Men Cem gjorde det riktigt snyggt och fönade det som om jag var redo för ännu en kväll i högklackat och fest.
Efter klippningen så gick jag hem till Amanda där Malin också befann sig och vi köpte mat så att Amanda och jag kunde laga hamburgare och stuvade makaroner. Det blev jättegott och efteråt var vi alla i lite matkoma.
Amanda och jag tog några timmar senare en promenad till gamla stan, pratade en massa om livet, hälsade på människor och köpte en glass innan det var dags att gå hem igen.
 
 
Resten av kvällen spenderades framför datorn där jag pratade med storasyster i nästan 2 timmar. Och sedan, äntligen, storstädade jag lägenheten innan jag lagade Tacos till mig och Kadir.
När han kom hem så hade han världens överraskning med sig.
Inte nog med att jag träffade på Karin härromdagen och fick en choklad av henne, min beställning till Ann-Margret hade gått fram och hon hade varit inne i butiken och lämnat av det till Kadir.
Och dom trevliga tvillningarna Emelie och Johanna hade skickat med sina föräldrar Marabou choklad och choklad marsipan till både mig och Amanda.
 

Och väldigt snart anländer mamma och Eddie hit. Äntligen!!
 

3 kommentarer

  1. Oavsett hur mysigt och skönt det är att ligga hemma, är det nog bra att tvinga sig ut på festligheter ibland. Oftast är man nöjd med sådana beslut dagen efter 🙂
    Du verkar ha haft en riktigt skön ledig dag åxå!

    Ha en bra fredagseftermiddag och kväll nu!
    Kram

  2. Så roligt med avdammning av klackarna…..:)ni ser ut att ha haft en bra kväll…kram på dig!

Kommentera