Imorgon blir det Manavgat!

Tisdag idag vilket betyder att imorgon är jag ledig och då ska jag för första gången på länge åka in till Manavgat och köpa en massa nya nödvändiga saker. Dom har dessutom byggt ett nytt Sali Pazari som är 5 våningar högt inne på huvudgatan i Manavgat.
Ni som känner till mig vet att detta har varit en av mina “favorit” butiker här i Turkiet. Vi besökte den till och med när vi var på minisemester i Kemer. Men det var för att vi glömde Kadirs shampoo hemma. 
Den har väl kanske inte de bästa sakerna alltid, mycket skit finns där. Men samtidigt finns allt du söker på ett och samma ställe till ditt hem och dig själv. Ibland också billigare än andra ställen.
Både våran spis och dammsugare kommer därifrån och fungerar utmärkt fortfarande.
Dock är det 5 våningar utan rulltrappa. Det är trappa och hiss som gäller.
 
I våras hade klädbutiken LC Waikiki öppning på samma huvudgata i Manavgat och dessutom Manavgats första rulltrappa. Hej 2012 det var dags nu!
Jag ska även in i min favoritklädbutik och hoppas på att dom har bra rea. För två år sedan så shoppade jag loss där och då var det 70% på allting. Perfekt!
Annars står även Mascara och brödkavel på inköpslistan. Ja, jag ska kanske lära mig och baka bullar i vinter. Kanske lära mig. Jag har aldrig bakat i hela mitt liv men det är väl dags att jag blir ett proffs på det också, precis som min mamma.
 
Allting är toppen och det är mycket på gång framöver. Ska bli spännande och kul men det…det berättar jag mer om när det närmar sig.
Vi hörs och vi syns!!
 

2 kommentarer

  1. om man åker till side i mitten av oktober, hur är det med affärer och matställen. Är det många som har öppet så sent in i säsongen?

    1. Tyvärr kan vissa ställen såsom butiker och restauranger samt hotell börja stänga igen. Men de flesta håller ut till slutet av Oktober iaf. Beroende lite på mängden av turisterna bland annat.Men vi håller öppet året om iaf så det är bara att komma och besöka oss. 🙂

Kommentera