Nu kom det!

Och så kom det…det där lilla som vi väntat på så länge och som slår ner med buller och brak. Bokstavligt talat.
Regnet och åskan.
Under dagen var det otroligt varmt, nästan lite för varmt, senare på eftermiddagen började molnen dra ihop sig, det började blåsa en hel del och sedan började det mullra ganska så mycket. Eftersom vi ser havet från butiken så såg vi jättefina blixtrar ute till havs och sedan var det bara att vänta, vänta, vänta. Strax innan klockan nio ikväll kom det massor av regn, nästan mer än vad jag hade trott.
Nu har det slutat regna, slutat åska och jag tror att det kommer bli ca 30 grader och sol imorgon.
 
Vi får se om jag har rätt. Jag har iaf hoppat i mina mysbyxor från förra året, myströjan från reabordet i sommras och njutit av en god kycklingsoppa. Jag kunde inte låta bli att äta knäckebröd med billingeost på. Nu när jag har en hel del.
 
Ha en bra dag!!
 
Regnpölar, inplastat, skyddat och öppet för shoppingsugna kunder
 
Favoriterna är på.

2 kommentarer

  1. Det friskade väl upp med ett regnväder, har upplevt ett kraftigt regnväder här om året som tur var var vi på hotellet det var vatten överallt på hotellets bottenplan.

Kommentera