Väder i Side!

 

Första Oktober och det firar vi med dåligt väder. Nej, vi kanske inte firar direkt.

Jag märkte verkligen på mig själv idag vilken inverkan dåligt väder har.
Här i Side har det gått från sol till moln till ännu mera moln och åska till sol och moln igen. Inget regn i Side idag men det hängde runt omkring oss och några få droppar i Manavgat hörde vi talas om.
 
Men Oktober månad är en regnmånad. Det har inte regnat sedan den 22 Juni, vilket var midsommarafton och vi har alltså haft KONSTANT soligt varenda dag…tills idag. Inte ett moln på himlen tills det blev Oktober.
Om regnet kommer i natt, imorgon eller en annan dag får vi helt enkelt se. Men det kommer komma. Flera gånger om. Det som är bra här är väl att det kommer en regnskur som kan vara en till två timmar innan det blir jättefint och soligt väder igen. Och temperaturen går ner till 27 grader om vi har ottur.
Det negativa är väl att jag står och gäspar flera gånger om så fort det blir molnigt. Pinsamt men jag kan inte rå för det.
 
Mer rapport om vädret kommer en annan dag när något nytt har hänt.
Annars hoppas jag att ni har det bra. Och skulle det vara regnigt under tiden ni befinner er i Side så finns det bara en sak att göra…Komma och shoppa hos oss på Marias butik!
 
 
 

Kommentera