Ostbågarnas dag, varje dag!

Kanelbullens dag och man tager vad man haver när man bor utomlands.
Jag njuter av ostbågar och en och annan marabouchokladbit här ikväll.
Jag skulle ha köpt en brödkavel förra veckan för att lära mig att baka lite mer i vinter men det blev ingen.
Och även om jag hade köpt någon så hade jag nog inte gjort några kanelbullar tills idag.
Men jag tror att den dagen jag lär mig göra riktigt goda bullar, då kommer jag inte sluta. Och jag har en känsla av att min kära pojkvän kommer hjälpas åt att äta upp dom nybagta bullarna…på en dag.
 
Igår var jag ledig men låg i sängen nästan hela dagen. Hela svenskstyrkan i butiken har varit sjuk, inklusive Selma, och jag tror jag fick en snudd av illamående/feber under gårdagen samt en huvudvärk som inte ville ge sig.
Men det har gått över och idag var jag pigg som en nötkärna igen.
 
Min farmor och hennes sambo Kalle befinner sig här i Side och ikväll kom dom förbi butiken för en pratstund, många frågor och lite shopping.
Det bästa av allt, förutom att dom är här i Side hos mig, är att farmor var så facinerad och verkligen tyckte om Side. Verkligen, verkligen gillade det här och tyckte det var fint.
Det är kul när ens familj kommer ner så man får visa dom vart man faktiskt håller hus. Lite annorlunda ifrån Sverige är det ju faktiskt. Och då är det ju faktiskt ännu härligare när dom själva ser det jag ser, det fina på denna plats.
 
Nej, nu återgår jag till mina ostbågar. Och Kadir vill ha mer choklad så det är bara att hämta mera.
 
Ska tillägga att jag tror att jag aldrig har köpt ostbågar i Sverige i hela mitt liv. Inte marabou choklad heller bara sådär innan jag flyttade till Turkiet. Men det är väl såndär konstig längtan när man egentligen inte kan något så svenskt här nere. Tills nu då…för jag har världens bästa vänner och läsare!
 

Kommentera