En glädje dag med knäckebröd!

 

Jag är oftast numera alltid glad och positiv. Inte för att jag brukade vara ledsen eller nedstämd när jag var yngre, men sen jag flyttade till Turkiet så kan jag verkligen känna av min glädje mer. 

Detta betyder alltså inte att jag inte längre känner av “glada dagar” för att allting flyter ihop och blir bara vardagskänsla. Nej, snarare tvärt om, jag kan verkligen känna av glädje varje gång, varje dag. Och jag kanske bara har blivit äldre och känner av mig själv mer. Och uppskattar det positiva i livet varje gång, varje dag.
Idag var det en såndär dag. Jag känner att allting har varit så sjukt positivt och som jag skrivit flera gånger förr; Så glada och BRA kunder i butiken idag. Glädje smittar av sig och jag hoppas att jag själv bidrar lite precis som kunderna gör till mig då och då.
Så den där huvudvärken som jag hade sedan jag vaknade vid 10-tiden till 15-tiden då jag gick till jobbet, den minns jag knappt trots att jag trodde det skulle bli jobbig migrän av det hela. Men den försvann.
 
Här hemma har vi börjat att äta soppa efter jobbet. Det började nog den där regniga dagen för inte så länge sedan och numera blir det nya soppor varje kväll. Jättegoda och ikväll testade vi en ny kycklingsoppa.
Ibland har vi det vanliga, vita, turkiska brödet till. Ibland brukar jag göra knäckebröd med billingeost på som är SÅÅÅ gott.
Kadir har aldrig riktigt provat det förens ikväll och jag tror inte jag har fått så mycket beröm för lite smör, bröd och ost förut. Jag räkknar med strykande åtgång de kommande dagarna….
“It was a wounderful soup but the even more wounderful bread canim!”
 
Ja, glädje smittar av sig eller vad tror ni?
 

3 kommentarer

  1. Soppa är tradition hos oss efter alla kvällar ute, alla kvällar över huvudtaget. C har dock inte rikitgt förstått sig på hårdbröd ännu, men däremot osten! 🙂

Kommentera