Myser in mig i onepice!

Ikväll tog jag fram min onepice som jag fick i början av denna säsong. Jag har en lila som hänger hemma hos mamma, eller ligger och skräpar i garderoben kanske. Nu har jag en grön här nere och den hoppade jag i nu ikväll eftersom natten tills idag var ganska så sval. Det stod mellan onepicen och att ta fram täcket men eftersom vi om några veckor kommer börja använda braskaminen i sovrummet så tänkte jag passa på att använda min onepice nu. Den går inte att sova i den samtidigt som vi eldar. Men perfekt plagg att mysa i framför tvn.
För det är just det som är grejen med en onepice. Dom är kanske inte snygga att ha på sig, men dom är himla härliga och mysiga.
 
I Söndags så var det molnigt halva dagen och storrusch i butiken. Herregud, så mycket folk det var. Jag jobbade verkligen ur all min energi och när jag kom hem på kvällen så var jag helt slut. Idag har det varit bättre väder och alltså inte alls lika mycket folk på dagen men samtidigt bra med folk på kvällen.
Det är så det är här i Side nu. Vissa dagar är det regn och moln blandat med åska. Andra dagar skiner solen och det blir bad och sol på dagarna och shopping på kvällarna för turisterna.
 
Jag har precis ätit upp mina knäckebröd med billingeost på och druckigt upp min oboý.
Nu är det nog dags att sova. God natt!!
 

1 kommentar

  1. Jag har aldrig stt kläder av den kvaliteten i Turkiet faktist, är det något Norge kan, så är sport och "tur" kläder (tur som i promenader och fjellsport) Visserligen, Nike har bra grejer men Stormberg och Bergans is the shit, men så kostar det också… För en ny Bergans jacka får ge runt 3500, och jackan i inlägget kostar runt 1700… Dyyyyyrt!

Kommentera