17 Oktober, 2012!

Idag känner jag mig lite seg men samtidigt pigg och glad på samma gång.
För två dagar sedan när jag vaknade så hade jag lite huvudvärk som inte direkt gick över. Precis innan jag skulle iväg till jobbet så kände jag mig illamående och den känslan samt huvudvärken höll i sig ganska så länge.
Precis när jobbdagen var slut så hade jag väl bara lite huvudvärk kvar och annars kändes det okej.
Igår vaknade jag med lite huvudvärk men mådde bra hela dagen och kvällen fram tills någon timme innan jag slutade jobbet. Då slog huvudvärken till igen och den blev bara värre. Så väl hemma kastade jag mig i säng medans Kadir fick laga mat åt oss. Jag hade lyckats somna och börja drömma inom loppet av bara några sekunder så när han väckte mig så var jag helt borta i min egna värld.
Efter nattmiddagen tog jag huvudvärkstablett och somnade snabbt igen.
 
Idag känns det bättre. Inte helt 100 men okej. Dessutom är jag ledig idag och har planer i eftermiddag.
Förra året i mitten av November, när jag hade slutat jobba för säsongen, så fick jag ett mail av en kvinna som skulle komma ner på semester en vecka. Så redan dagen efter mötte jag upp henne och hennes familj i butiken och vi sågs ett par gånger, åt glass och pratade massor.
Nu har vi haft kontakt sen dess och Annette, Peter och Linn är här nere i Side igen.
Idag ska vi ta en lunch ihop på Allaaddins, då jag tycker det är bästa stället såhär års med bästa utsikten över strandpromenaden och havet. Sedan tar vi en promenad in till gamla stan tror jag, en glass i hamnen och sedan blir det lite fotografering också kan jag tänka mig. Både Peter och Annette är riktigt bra fotografer och tog väldigt fina bilder förra året.
 
 
Och årets första bild såg ut såhär
 
 
Betydligt bättre väder med bara några veckors skillnad.

1 kommentar

  1. Åh vad mysigt det lät att äta lunch utomhus. Bor i Norrland och här hade vi 1,3 grader ute på morgonen.Tror jag bor på fel ställe 🙂

Kommentera