Väder i Side!

Just nu hinner jag inte uppdatera er om vädret som varit och kommer att vara, just på grund av vädret.
Jag måste nämligen föna mitt hår för att hoppa bums ner i säng så att jag får några timmars sömn.
Det kan nämligen behövas för det väntas oväder på gång här i Side och då är det alltid stressigt, mycket folk och mycket mer att göra på jobbet. Det tär på krafterna även om det är kul.
Och det ser ut som att det ska regna ett par dagar framöver. Inte konstant varje dag, varje timme såklart. Det händer aldrig såhär års. Men det kommer nog en hel del regn, håller upp några timmar, vi kanske till och med får några solglimtar innan det sätter igång igen.
 
Nej, sängen väntar på mig och vi hörs igen när jag hinner och orkar.
 

3 kommentarer

  1. Japp! Såg att det skulle bli dåligt väder framöver! Fast det brukar ju som du också skriver kunna bli lite sol in emellan! Regn=shopping så det blir nog mycket att göra!!! Jeansen som jag köpte är helt…UNDERBARA!!! Jag raggar rösten på FB på mitt foto med måsen i Bohuslänningen. Snälla ge mig en röst!Kramiz

  2. Tänk så olika det kan vara, här hemma får vi i stället vara glada om det blir en endaste solstråle på hela oktober 😉
    Hoppas du har en bra dag!
    Kram

Kommentera