Den senaste tiden…

Hej alla glada!
Har ni saknat mig?
Jag har tyvärr haft allt för mycket i tankarna den senaste tiden och har inte haft någon ork eller lust att skriva här. Jag har haft otroligt mycket internet tid, men bara för mina nära och kära då det behövdes och behövs fortfarande just nu.
 
Den senaste tiden, veckorna, månaderna, så har mycket saker hänt och jag har inte hunnit, kunnat eller velat skriva om det. Men det kommer väl allt eftersom.
Just nu jobbar jag på som vanligt och vi går verkligen emot sista tiden på denna säsong. Det märksav en hel del bland annat på antal kunder. Även om det är mycket och fortfarande rush flera gånger om dagen så är det stor skillnad på en månad tillbaka, eller 3 månader tillbaka.
 
Den senaste veckan har jag gjort en hel del, bland annat så har jag;
Ätit kanin…okej, hare var det egentligen kanske (behöver nog göra ett eget inlägg om detta framöver)
Varit nästan en heldag hemma hos Sandra och Belma för massa mys, prat, tårar, skratt och tv-tittande. Vilken underbar vän jag har här borta. Hon har även bjudit på tårta bara sådär innan jobbet.
Firat bayram som är en muslimsk högtid och ätit alldeles för mycket socker och choklad.
Åkt på en ordentlig hosta som håller i sig och höll mig vaken en natt. Tur nog var detta natten då vi flyttade tillbaka klockorna en timme så jag förlorade knappt någon sömn.
Har gråtit varenda dag i snart en vecka. Idag har jag äntligen lyckats hålla mig ifrån gråtandet och blickar framåt och tror på framtiden och det goda..
Varit förbi vårat kommande hem och bara sett sten, sand, sten och sand. Ja, detta får jag nog också berätta om en dag framöver…Men lite för tidigt ännu då vi inte flyttar förens till sommaren.
Vi har bjudit hem hela familjen Bonde (Sandra och hennes familj alltså) på Bbq. Precis innan vi sätter tänderna i fåret som Kadir har köpt och slaktat för bayram så kommer jag precis ihåg att Sandra äter inte mat med ben i. Stackarn fick peta i maten och äta bröd. Nästa gång är det jag som lagar mat, det blir säkrast så.
 
Sist men inte minst så håller jag på och letar flygbiljetter. Vart, när, hur och varför det blir flyga av tänker jag inte heller avslöja ännu. Men vi hoppas på att vi hittar några billiga biljetter.
 
Mycket hemlisar som ni märker men jag ser ljust på framtiden. Det kommer vara en orolig och lite jobbig tid framöver och därför kommer uppdateringen inte vara så jättebra kanske. Men jag försöker vara positiv, umgås med goda och härliga människor och hoppas det värsta är över redan nu.
Vi fixar detta!
 
Energitjejen som kan pigga upp en kossa om det skulle vara så
 
 
Hope, hoppet är det vi lever på just nu. Att det värsta är över.
 
Vi har fyllt frysen…jag trodde detta var allt men det var tydligen bara köttfärsen.

3 kommentarer

  1. Hej min vän!
    Tänker på dig och skickar styrkekramar!
    Mejl kommer snart, har inte "orkat" sitta vid datorn just nåt den senaste månaden (du vet ju varför…)
    Massor med kramar!

  2. Du är bäst!! Och stark!! Allting kommer ordna sig och känn dig aldrig ensam, du har mig, alla tider på dygnet! <3

  3. Du vet att jag finns, när som…..sköt om dig, var rädd om dig och all lycka strömmar från mig till dig! Kram Kristina

Kommentera