Bbq hemma hos familjen jägare!

Klockan är snart halv 12 på kvällen och jag sitter här proppmätt med ett glas te bredvid mig. Vi har precis haft några jobbarkompisar hemma hos oss och haft BBQ igen, precis som för några dagar sedan när Sandra och hennes familj var här. Ja, det gäller att äta upp allt kött som finns i frysen nu innan det blir gammalt.
Och jag klagar inte.
 
Igår hade jag besök av Therese, Sandra och Belma i butiken först. Therese har jag knappt sett på hela sommaren, vi som jobbade ihop förra året. Men vi får ta igen det om några dagar när vi båda snart går på semester.
Sedan kom Linda och Sofia förbi både igår och idag och det var kul att träffa dom med. Dom hade ordnat med sina visum idag och allt var fixat och klart för dom. Det är en process det där, men det är skönt när allting är klart.
 
Idag var det mycket folk i butiken igen då det var lite dåligt väder. Kul med folk, en del svenskar kvar men snart går sista flyget hem. Måndag tror jag. Sen är det bara dom som flyger regulärflyg kvar.
Jag jobbar järnet dessa sista dagar och det känns, men det känns bra också. Vi är ett riktigt bra gäng i butiken och dom som jag jobbar med är inte bara mina kollegor utan också min familj. Min pojväns familj och så även min då.
Känns jättebra för det är en bra grupp människor som man kan få mycket stöd ifrån.
Precis som det ska vara.
 
Nej, nu ska jag kika igenom internet, skriva till lite folk och sedan är det nog dags att sova.
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Lev väl!
 
 

Kommentera