Slut för denna säsongen!

Efter lunch här i Side. 14 November 2012
 
Idag när jag vaknade så hade jag en liten speciell känsla i kroppen. Today is the day. Sista dagen på jobbet för denna säsong. Detta år har jag fått välja själv när jag ska sluta jobba och det känns jättebra. Jag valde idag för det är sista resan hem för “guldresorna” som Hemmets journal annordnar hit till Side. En resa hit ner under 12 dagar inklusive lite rundturer, all inklusive etc. Ja, vi har haft en hel del svenska besökare i butiken som alla har åkt på “en såndär guldresa”
Idag åkte dom hem och det passade mig utmärkt att sluta jobba idag då också.
Även om jag trivs väldigt bra på jobbet så har jag gått och väntat på den här dagen ett tag nu. Att bara vara, att inte göra något men ändå har tusen saker som måste göras, att planera middag redan vid lunch och kunna gå hemma en hel dag i mjukbyxor, utan smink och håret i en slarvig hästsvans. Att inte tala tyska fast att man egentligen på något konstigt vis inte ens kan…fast samtidigt står jag där och gör mig förstådd till punkt och pricka. Oftast.
Och att inte på en hel dag svara på frågor som “är du svensk”, “hur har du hamnat här nere då”, “har du familj här”, “vad säger mamma om att du är här nere då”.
Samtidigt går det några veckor, några månader och sedan kommer suget efter turisterna igen. Att bara leeee och se glad ut, veta precis hur och vad man ska svara och se era välbekanta ansikten igen.
 
Men nu går jag på semester. Det betyder självklart inte att jag försvinner från din dataskärm eller telefon. Nej, det är bara att klicka sig in här som vanligt och se vad jag hittar på för roligheter.
Imorgon ska vi in och handla lite saker i Manavgat som behövs och sedan ska vedförådet alá balkongen fyllas på och göra sig klar för MASSA ved. Åh, jag längtar tills vi börjar elda i brasan här hemma. Det är så mysigt!
 
Ha det så bra, vi hörs snart igen!
 
Kvällstid här i Side. 14 November 2012

Kommentera