Lediga dagar när dom är som bäst!

 

Fredagen spenderades till stor del hemma hos Sandra där även Therese var som hade sovit över där en natt. Vi satt mest och prata och gjorde inget särskilt utan bara myste. Senare på eftermiddagen så lagade Sandra soppa till oss innan jag gick hemåt. Egentligen skulle vi haft gäster hemma hos oss, alternativt åkt hem till dom men Kadir var inte hemma förens vid nio så vi blev hemma hela kvällen.

 
I lördags träffade jag Linda och Sofia och vi gick på marknaden här i Side. Dom handlade te, köpte juklappar och prutade på en matta. Linda var stenhård och ville ha den för 40 lira, försäljaren började med 85 lira. Vi gick nöjda därifrån med en matta och 40 lira fattigare. Hon vek sig inte en tum.
Innan vi gick hem så köpte vi kebab och satt ner för att prata ett tag innan jag köpte grönsaker och gick hemåt.
På kvällen lagade jag tacos, ett måste när man är ledig.
 
Igår gick jag upp lite tidigare så att jag kunde göra frukost till mig och Kadir innan han skulle iväg till jobbet, vilket uppskattades. Men jag var så fruktansvärt trött igår så jag la mig och sov en stund efteråt. Kände mig hängig hela dagen och på eftermiddagen var jag tvungen att komma ut och ta lite frisk luft och promenera en stund.
På kvällen gjorde jag middag sedan poppade jag popcorn, gjorde milkshake, tog fram mina sista ostbågar och satte igång min favoritfilm Salt.
 
Idag är det fint väder och vi får se vad jag ska hitta på. Ha det så bra!!
 

1 kommentar

  1. Hej!
    När det är fina dagar nu i Side, är det så varmt då så man kan ligga och sola på stranden och bada i havet?
    Eller klart som sjutton att man kan bada, det finns ju dom som badar i isvak också ju =P
    Men på ett ungefär, hur många grader är det i havet nu?
    Kramar från mig!

Kommentera