Mysdag med mysväder!

Igår var det riktigt mysväder så det passade perfekt när Sandra frågade om jag ville komma förbi och se på film.
Jag sa att jag skulle bestämma film eftersom jag hade den bästa sparad för henne. Den jag och min syster skulle ha sett på tåget på väg till Stockholm förra året, men jag glömde usb-minnet då.
Så jag laddad en påse med ostbågar, popcorn, chips, äckliga chilinötter (smakade inte alls okej) cola, mjölk och oboý och sedan tog jag mig hem till Sandra och Belma.
När vi satte igång filmen så blev Sandra nog glatt överraskad. Vem gillar inte SUNES SOMMAR?!!
Vi skrattade flera gånger och ibland kunde vi replikerna innan och ofta så sa vi “Ah, juste..” när vi visste vad som skulle hända
 
.
 
Efter några timmar hemma hos dom så gick jag hemmåt och förberede middagen tillsammans med Kadir. Vi skulle nämligen få främmat. Av Sandra, Belma och Tayfur. Ja, trivs man i varandras sällskap så får man se till att ses så mycket man bara kan.
Vi skrattade så himla mycket, mest åt mig faktiskt eftersom jag har sagt det kanske mest olämpliga man kan säga i sitt liv. Fast vi skrattar som sagt var åt det och Sandra påminer mig varje dag. Flera gånger per dag gärna. Haha.
Ja, kära vänner. Jag lovar att berätta denna historia en dag. Men det får bli om några år helt enkelt.
När vi satt och åt allt grillat, pommes och vitlöksbröden som blev så himla goda så säger Sandra:
Louise, brukar ni alltid äta så här mycket?
 
Ja, det brukar vi nog. Kanske lite väl mycket mat igår då vi behövde tömma frysen men vi äter nog mycket mat överlag tror jag. Och efter middagen så blev det frukt och te.
Tillslut sa Belma “Åka heeeem” så det var dags för dom att åka hemåt.
 

3 kommentarer

  1. Kan tala om för dej att tjejen som spelar storasyster i filmen heter Nina Almlöv och Nina har jag sett sedan hon var ca 4år gammal. Vi bodde grannar ute i skärgården flera sommrar. Nu är Nina gift sedan flera år tillbaka och har tre barn, förmodligen så tycker hennes barn att det är kul att se mamma på film. Är lite avundsjuk på dej som kan äta så mycket utan att bli tjock, tänk om det vore likadant för mej, men icke, bara jag tittar på en bulle så går jag upp ett par hekto, lite lätt överdrivet. Ha det gott och var rädd om dej,kram.

Kommentera