Monday has come!

Tack för alla gratulationer och för alla peppande ord jag har fått de senaste dagarna.
Som ni förstår så händer det mycket nu och samtidigt som livet är på topp så är det också på botten och man orkar inte hela tiden. Bara som det här med att skicka ett mail, berätta vad som händer runt omkring en kan ta en massa energi. Jag har massa vänner som är hemma runt omkring nu vid jul men just nu orkar jag inte ringa och fråga om vi ska ses. Men sen ska jag vara här i 20 dagar till så jag hoppas jag får lite ork och tid över.
Storasyster kommer hit ifrån Norge om någon vecka också. Då ska vi mysa och ha det bra.
 
Min lilla prins Charlie är överhuvudet här hemma. Man märker på honom att det är konstigt att någon alltid är hemma i huset om dagarna. Och nu är också jag här. Men han är också väldigt kelig och vill bli klappad och mysa mycket mer nu än förut tycker jag. Hundar vet nog mera än vad man tror.
 
Idag blir en lugn dag men vi ska åka in till Skövde en sväng. Hoppas ni har det bra!
 
Jag hittade gottiskåpet men det är tydligen bara jag som äter choklad här hemma.
 

1 kommentar

  1. Tänk att en sådan liten hund kan vara så stor. Ja, han verkar tro att han är stor.
    Njut av ditt besök i Sverige, hoppas att allt nu slutar så positivt det bara går.
    God Jul & Gott Nytt År! Hoppas att vi ses i slutet av maj i Side hos Maria. Vi ska vara med på Sidefesten.
    Kram

Kommentera