2 dagar kvar i Sverige!

Hallå där!
Herregud vad tiden går snabbt när man har det roligt. Imorgon sitter jag på tåget Göteborg igen för en kväll med pappa och Oscar och sedan på lördags förmiddag flyger jag hem till Turkiet igen.
Turkiet som under dessa veckor har haft väldigt kasst väder. Normalt så brukar det nog inte regna SÅ mycket som det gjort denna december. Men dom hade för några dagar sedan också 20+ och soligt väder i Side så det var nog inget att klaga på just den dagen.
December-Februari är väl de värsta vintermånaderna i Side. Just januari-februari brukar bestå av 25 dagar regn och 5 dagar möjligtvis sol. Och kallt blir det. Inte vinterkallt som i Sverige men regn, kallt, blött, kyligt och till och med minusgrader om man har ottur.
Nu får vi hålla tummarna att det blir ett par soldagar när jag kommer hem precis iaf.
 
Dessa dagar efter jul så har jag besökt mellandagsrean och den var ju riktigt kass. Det som var på rean i klädesväg var ingenting att ha och ingenting jag behövde. Nej, jag hade inget jag “måste” ha på rean så jag shoppade, men inget till reapris. Sedan har jag beställt en hög med kläder ifrån H&M precis när jag kom hem hit så min shopping var redan klar för denna gång.
Normalt så brukar jag inte komma hem vid den här tiden på året men nu är det som det är och jag kör min stora shopping inklusive Ullared i februari istället.
 
Jag och storasyster har också varit på bio igår inne i Skövde och sett mammas pojkar.
Den var bra och rolig men lite seg i slutet. Just biokänslan som infinner sig med popcorn, godis och cola är så himla mysig tycker jag.
 
Nu ska jag fortsätta packa här hemma och hoppas på att jag håller vikten och inte får allt för mycket övervikt. Nästa gång blir det två resväskor för min del, och en tur till Norge och Bergen dessutom.
Ha det så bra!!
 
 
 

2 kommentarer

  1. Njut av dina sista dagar i Sverige. Ha det så trevligt i Göteborg innan det blir dax att gå ombord för hemfärd till Side. Jag önskar dej och Kadir en trevlig nyårsafton med god mat och mycket bubbel. Kram och trevlig hemresa.

  2. Hoppas du får en bra resa hem till Turkiet igen 🙂
    Mammas pojkar, den ska vi också gå och se nu
    hade vi tänkt, den verkar så där lagom småkul.
    Vi hörs mer sen!
    Kram

Kommentera