Nyårsfirande!

God kväll!
Hur har era första dagar på det nya året varit?
Mina har varit bra även om det inte har hänt mycket. Mest fixa och städa här hemma, bara njuta av att vara hemma, laga lite mat och myst med min fästman.
 
Kvällen innan nyår så anlände jag hit till Side och konstig nog så alltid när jag kommer hem till en nystäda lägenhet och börjar packa upp min resväska så blir det kaos överallt. Alla nya saker, alla gamla saker, alla kläder och allt, allt, allt hamnar överallt. Så nyårsafton, på dagen, spenderades med att städa, tvätta massor, sortera bort mina sommarkläder som ska användas senare och handla mat.
Kvällens mat var inte alls något särskilt utan bara kyckling och potatisgratäng. Men vi tog en tur till migros och handlade på oss massa gott som vindruvor, nötter, chips, dricka, öl och lite annat till efterrätt.
Efter middagen satt vi och kollade på tvprogram tills klockan 23.00
 
Lägg gärna väl märke till min after eight.
 
Då satte vi oss i bilen och körde till våran lägenhets som byggs nu. Dom har gjort golv och tak för alla våningar och trappan som ska leda upp till allas lägenheter. Men inga väggar, fönster eller dörrar.
Eftersom det inte fanns någon nattvakt som annars alltid är där så passade vi på att vara lite olagliga.
För även om vi har köpt lägenheten och den är våran nu så tror jag knappast vi får gå in och besöka den.
Inte minst för säkerheten. Men det gjorde vi. Så nu har vi varit inne i våran lägenhet redan och det känndes underbart.
Lite svårt att föreställa sig hur det kommer bli men redan imorgon ska dom börja bygga våran vånings väggar så snart kommer vi få en bättre bild av hur allt kommer bli. Mer än bara ritningar.
 
Somnade kvällen innan med fuktigt hår och hela nyår hade jag håret i en knut på huvudet. Det resulterade i att jag slapp locka det själv, och behövde inte ens borsta igenom det under dagen.
 
Efter detta lilla hyss så tog vi bilen till butiken och tropic för att kolla på raketer vid 00-slaget.
Dogan hade stor fest bredvid och det såg riktigt mysigt ut. Kanske något för nästa år?
Men i år gick vi bort en bit mellan Alaaddin´s och Dogan där vi hade en ritktigt bra utsikt för alla fyrverkerier och känna av tolvslaget.
Sedan var det dags att sova och bara känna av 2013. Året som SKA bli ett riktigt bra år!
 

4 kommentarer

  1. Hej vacaktı louise 🙂 tack för en bra blogg, den är väldigt inspirerande. Jag vet inte varför men jag har en känsla av att du är gravid 🙂 har jag fel kanske?

  2. 🙂 nejdå jag vet ingenting, bara en känsla :p du ser lite gravid ut på bilden bara hehe. Är du det eller?:)

Kommentera