4 kommentarer

 1. Oj så fint! Längtar ständigt till Side.
  Ser att detur Finland har första resan 16.2….men det kanske är lite tidigt? funderar på 2.3…
  börjar ni ha vår då? förstår ju att man inte kan simma i havet då…men man kan alltid njuta av omgivningen! Gott nytt år till dej…hoppas att det blir ett bra år! hälsn Kerstin (i Finland)

  1. 16.2 så är det regn, regn, regn, regn och lite sol. januari-februari är regnmånaden delux här i Side. Och kallast. Ibland minusgrader på nätterna och husen är oftast inte byggda för minusgrader som svenska eller finska hus är. Men i slutet av februari vänder det och i början av Mars kan man verkligen känna av vårkänslorna, vårlukten, vårvärmen och våren. Jättehärlig månad men det kan självklart också bli regn då. Men absolut, ta en sväng ner hit till Side då. och kanske kanske kommer du precis som tyskarna ta ett kallt dopp i havet.

   Kram!!

 2. Åh vad jag längtar tillbaka, men den 5/6 återvänder jag till Dogan och vi är flera Side vänner som ska bo där samtidigt…..Sedan blir det resa med gubben, till hösten! Hoppas ni har det bra och hälsa ALLA som jag känner där nere…kramar Bettan!

Kommentera