Varning, beroendeframkallande!

Min syster har köpt något som är farligt för mig. Extremt beroendeframkallande helt enkelt.
Och ni vet ju hur det blir med det…jag blir verkligen beroende.
Nu är det ingen choklad, marsipan eller ostbågar vi pratar om utan någonting helt annat.
Nämligen detta:
 
 
Extremt gott och ska inhandlas nästa gång vi handlar mat

5 kommentarer

  1. Hej. Har läst din blogg länge, men har inte hittat tillbaka pga. Jag köpt ny dator och inte kommer ihåg din adress. Men IDAG äntligen hittade jag den. Ooooooooh GRATTIS till er !
    Sååå roligt med ett barn…..
    ÄLSKAR också filmen My name is Khan. Fan vilken underbar film asså. Så bra på alla sätt !!!

    Grattis till er 🙂

  2. Jaha, Louise det är sådana här små burkar du vill ha när vi kommer till Side. Skall försöka få med mej några. Jag använder creme fraiche väldigt ofta när jag lagar mat, jag kan förstå att du tyckte om denna, sen finns det ju så många olika smaker så det är en hel del att välja på. Hoppas du lagat något gott som fraichen passade till.Kramar

    1. Ja, det är så himla synd att det inte finns creme fraiche i Turkiet. Bara turkisk yogurt där. Men denna var verkligen supergod. Jag får köpa på mig ett par burkar innan jag åker tillbaka till Turkiet igen.Kram

Kommentera