Någon som vill hälsa på?

Den här bilden fick jag skickad till mig idag av min fästman. Tror ni jag blev glad eller? Våran lägenhet i Turkiet börjar bli klar. Ca 30 dagar tills det är klart och utsidan går ju verkligen inte att klaga på. Här ska vårat barn växa upp i alla fall den första tiden. Sen köper vi nog större. Mittenvåningen är våran och ni ser först fönster och liten balkong från köket sedan stort fönster och del av den stora balkongen från vardagsrummet.
Vad tycker ni?20 kommentarer

 1. Å så fint, förstår att du blev glad för bilden. Ja tack, vi kommer gärna och hälsar på. Ha det så bra, så ses vi i juni.Kram

 2. Får jag bo på eran balkong? Hihi. Såå fint, längtar tills den blir klar! Ska ta en sväng förbi på torsdag tror jag 😉

 3. Ja tack, jag kommer gärna och hälsar på =)
  Det ser jättefint ut, det kommer bli toppenbra där =)
  Jag förstår att du blev glad att få en bild på hur bygget framskrider nu när du inte kan vara där och se det själv,
  Jättegulligt av Kadir att skicka bild tycker jag <3
  Massor med kramar från mig!

 4. Så fint, kommer gärna och hälsar på! Kanske vi kommer hela gänget….. vi som ska bo å Dogan, eftersom du känner dem också! 🙂

 5. Jag vill komma och hälsa på om du har en säng till övers som jag kan få låna?! 😀

  Naww men jag ser väl ut som alltid? Dock är det MÅNGA som sagt det där i min närhet också. Att mitt ansikte ändrats jättemycket de senaste månaderna. Jag ser det dock inte riktigt..

  Han är verkligen världsbäst. Känns som att ett nytt mail är på sin plats. Kanske jag som ska maila nu eftersom du aldrig fått/får tummen ur gumphålet! 😉

  Jag tycker det är så skoj att du snart är fetare än mig. Fan vilken ironi! 😀

 6. Oj så superfin lägenhet, utsiden ser ju kanonfin ut……..kommer gärna och kikar om du har lust med besök!!! Kram kram

 7. Ser grymt fint ut. Jag tar mig gärna en tur in till Side i sommar när jag är i Alanya.
  Hoppas allt är bra med dig. 🙂
  kram

 8. Det blir fint när det blir klart. Skönt att ha något roligt att tänka på. Tänker på er. I morgon ska jag köra till Gekås ska gå in på babyavd. och titta på allt sött som finns där. Så nästa gång jag åker dit så kanske du vet vad det är för kön på Mini.
  Styrkekramar från Kicki

  1. Åh vad jag är avundsjuk på dig ska du veta. Jag var till och med i Varberg i helgen i våran sommarstuga men hade inte möjlighet, för första gången på väldigt, väldigt länge, att åka till Ullared.I mitten-slutet av April vet vi kön.
   Kram!!

 9. Hej igen!
  Glömde berätta att Caroline (dottern) har bestämt datum för bröllop det blir 5 oktober.

Kommentera