Sommar 2012!

Igår kväll så kollade jag på mina videos som jag har upplagda på videofy.me och fastnade så mycket för den jag gjorde efter sommaren 2012.
Förra sommaren var så himla perfekt. Jobbet var riktigt bra och jag kände verkligen att jag har koll på allt jag ska ha koll på där, kunderna känner igen mig ännu mer för varje år, jag fick sådan oerhört uppskattning för mina arbetsinsatser och för att jag ställer upp och verkligen gör det jag ska.
Sedan hade jag en underbar 25 års fest som var jätterolig, modevisningen på Side festen belev succée som varje år, jag hade en härlig midsommarlunch hemma hos mig med härliga vänner och dagen efter dök min syster upp på jobbet och överraskade mig och alla där. Tårkalas.
Sedan var det en varm skön sommar, mycket härlig människor runt omkring mig, pappa och Oscar kom på besök igen och sedan var mamma och hennes sambo nere och vi hade en riktig bra vecka tillsammans.
Även min farmor och Kalle hälsade på mig för första gången i Side och fick även träffa Kadir och hela hans syskonskara och kusiner. Dom var så nöjda och kommer mer än gärna i höst igen när mini är född.
 
Sedan fortsatte det med en härlig höst, bra jobb, skönt väder och vips….så var jag gravid.
I videon här nedan så vet jag om detta från bilden med mjukisbyxorna och mystofflorna som visas 4.60.
Och det var riktigt svårt att varken skrika eller skriva ut våran lycka.
 
 

1 kommentar

  1. Vilken fin film du har gjort =)
    Och vad fina Du och Kadir är tillsammans, det syns att det är så mycket kärlek mellan er <3
    Jag hoppas verkligen vi kommer ses snart igen.
    Massor med kramar från mig!

Kommentera