Sista veckan!

Jag har packat varenda lite pinal som jag äger i Sverige nu tror jag. Allting är klart, nedpackat, ihoppackat, förflyttat och jag är nu klar med det jag kan vara klar med tills denna dag.
Jag har även gjort det tråkigaste i mitt liv, för andra och tredje gången på bara detta år.
Jag har tagit farväl. Farväl till huset jag har växt upp i hela mitt liv tills det att jag har dragit ut på äventyr.
Men att återkomma till huset utan att ha mamma där känns inte alls något jag vill vara med om.
Och sedan har jag även sagt hej då till min älskade lilla hund, Charlie. Mammas sambo kommer ta hand om honom, det har han bett om sen dag ett och jag vet att det är det bästa för Charlie med.
Han skulle aldrig klara av värmen i Turkiet.
 
 
Nu har jag en vecka ihop med min storasyster för att bara njuta, gå på Ullared, göra klart det vi kan ordna med i våran sommarstuga, packa upp och slutligen packa ner 40 kg som ska iväg till Turkiet.
Inklusive lite barnkläder och saker till lilla mini.
Sedan tar vi en weekend ihop innan jag måste säga hej då till syster. Men bara för ett kort tag. Känner jag henne rätt, och det gör jag verkligen, så är hon snart på plats i Turkiet och superredo som supermoster.
 
Idag gjorde jag det bästa som jag bara har längtat efter sååå länge.
Jag bokade biljetten till Turkiet. Om nästan en vecka så står jag där på turkisk mark och säkerligen gråter av lycka.
Herregud, vilken känsla. Jag längtar redan men nu kommer jag och min syster ha en riktigt bra och lugn vecka ihop.
Det har vi förtjänat!
 
Min söta, fina lilla prins. Jag kommer sakna dig!

9 kommentarer

 1. Oj det lät sorgligt de me huset och din mamma att ta förväl usch. Kommer du ha någon kontakt me din mammas sambo? Jag vet att de e en känslig fråga, men om du kommer att träffa Charlie något mer tänkte jag? Blev illa till mods när jag läste om huset och allt. Du fattar nog vad jag menar. Kram och ha nu en toppen vecka me din syster. Önskar er det bästa:) Och snart är du hemma hos Kadir!!

 2. Hej min vän!
  Tänker på dig, har varit mycket jobbiga saker för dig nu.
  Men skönt att du har lite att se fram emot också, resan hem till Turkiet, få träffa Kadir igen, flytten till nya lägenheten, lilla Mini, trevliga 😉 turister som kommer mm
  Var rädd om dig vännen!
  Massor med kramar från mig!

 3. Så skönt att du har kommit så långt nu, men jag förstår att det har varit många svåra stunder. Men du har helt rätt i att nu är det din nya lilla familj som gäller och jag önskar att ni får ett helt underbart liv tillsammans. Handla nu inte upp hela Ullared, tänk på flygvikten, ha ha. Ha det så bra sista dagarna i Sverige, snart ses vi "hemma i Side". Kramar i massor till dej och Mini.

 4. Hj.
  Vet inte om du kommer ihåg mig.
  Skrev till dig förra året om att jag o min kille ev. Åker ned o jobbar säsong i Marmaris. I år blir det äntligen av 🙂

  Ville bara säga att jag läser din blogg rätt ofta.
  Har gråtit dem senaste gångerna jag har läst. Beundrar hur STARK du är. Och jag tycker du är så duktig. Ha en fantastisk graviditet nu och njut med familjen,
  Stor kram

Kommentera