Nu tar vi oss steg framåt!

Nu börjar jag få fjärilar i magen. Mina “milstolpar” har passerat en efter en.
Packa det sista, lämna Axvall, besöka Ullared, göra det fint i våran sommarstugan, ha mysiga kvällar och nu slutligen packa våra väskor och göra det sista, roliga, mysiga, stoppet.
Imorgon väldigt tidigt på morgonen åker jag, Peterpilot och Linda mot Stockholm.
Piloten reser tyvärr sen vidare hem till Norge medans Linda och jag stannar två nätter i Stockholm på hotell.
Detta är något vi har planerat länge, egentligen sen kanske ett år tillbaka för vi gör alltid något sånt varje år.
Vi har bott på hotell i Danmark, då var det Hilton hotell precis vid flygplatsen.
Sedan bodde vi i Stockholm förra året på ett hotell som jag inte vet vad det heter men deras bar på hotellet heter Björk och dom hade supergoda drinkar där.
 
Det blir två sista dagar tillsammans innan vi helt plötsligt inte ska se varandra på ett par veckor iaf.
Vilket är väldigt konstigt eftersom vi har levt så oerhört tätt in på varandra i två månader nu.
Och även det är ovanligt då vi har bott i olika städer eller till och med olika länder sen jag var runt 10 år.
 
 
Men nu kör vi ett par sista dagar i Stockholm, bara har det bra, äter frukostbuffé och gottar oss med god mat.
Precis som det ska vara.
Sen är det dags för mig att åka tillbaka till mitt hem.
 
Och på tal om det. Nu är lägenheten klar. Imorgon eller på måndag kommer en kvinna för att städa våran lägenhet så att vi sen kan flytta in när vi känner för det.
Vi valde att anlitan en person som gör det åt oss för då blir det ordentligt gjort från golv till tak, vi slipper tänka på det och dessutom hade det inte varit ett alternativ för mig som är gravid.
När man flyttar in så brukar det inte vara städat ifrån byggarbetarna direkt.
 
Vi får se när nästa uppdatering blir. Om det blir någon gång i Stockholm eller när jag befinner mig på varmare breddgrader.
Ha det så bra tills dess och ta hand om er!!
 
Golvet är inlaggt och nu ska bara tejpen bort och sedan är det städning och inflyttning som gäller.
 
Trappuppgången till våran lägenhet. Suck…jag måste börja träna alltså.
Hur ska jag annars klara detta, jag som är van vid första våningen och en trapp upp…
 
 

12 kommentarer

 1. Njut nu av helgen som är kvar. Du får ha en bra resa hem och ta det lugnt med allt bagage.
  Ska bli kul att se mer från lägenheten när ni börjar bli klara med allt.
  Kram till er. Kicki

 2. Ja nu är snart den stora dagen inne:) Hoppas ni får trevliga dagar här uppe i Stockholm, ja de blir väl en saknad av din syster efter den här tiden. Det måste varit en sorglig känsla på något sätt att lämna Axvall för nu är inte det bästa för dig kvar där längre. Hoppas allt går bra på resan ner till varma soliga Side. Skulle sitta fint med en vecka där nu, måste se Side igen!! Ja du har så mycke härligt på gång blir nog trots allt en underbar sommar för er tror jag och hoppas jag. Du verkar va en positiv människa:) Kram

 3. Hej min vän!
  Tänker på dig, synd att vi inte kan ses innan du åker hem. Stockholm är ju bara 20 mil från mig (och nästan där jag växte upp).
  Men jag hoppas du får några jätttemysigt dagar där nu med din syster. Hur många år skiljer det mellan dig och din syster?

  Ta det försiktigt nu med allt bagage, har du nån som kommer hjälpa dig på flygplatsen?

  Massor med kramar från mig!

 4. Hoppas ni får två underbara dagar i Stockholm. Jag skulle med det vädret som är nu gärna fara till Side. Och måste väl erkänna att jag är avis på 4 av mina kolleger som far till side i början på maj.
  Men jag ser fram emot att se mer bilder från eran lägenhet och uppdateringar om mini.. Ha en bra resa nu:)

 5. Hej!
  Jag har lite funderingar på att flytta ner till Side med min familj så undrar om jag kan få fråga dig lite saker som förskola osv ( har en son på 11månader).
  Fin blogg du har.
  Alexandra

 6. Hej Louise!
  Med både sorg och glädje läser vi dagligen din blogg. Visst är det oerhört jobbigt både psykiskt och fysiskt när en nära anhörig går bort. Men tyvärr måste man "igenom allt". Det finns inget val. Du och din kära syster har trots sorg och saknad klarat allt bra. Man kan läsa mellan raderna att ni båda har begåvats med en otroligt positiv begåvning.
  Nu återstår bara ett par dagar tills du är hemma igen hos din älskade Kadir och alla vänner. Tänk så mycket positivt som väntar dig, kär sambo, ny lägenhet, lille/lilla mini, sol o värme mm, mm. Ta det lugnt och njut av allt även om det kommer någon "svart" dag då och då.
  LYCKA TILL med allt som du har framför dig i livet.
  Vi ses säkert i Side någon gång både detta år och förhoppningsvis många år framöver. (Detta även om du inte riktigt vet vem vi är bland alla turister du träffar).
  STOR LYCKO- o FRAMTIDSKRAM från Skåne

 7. Hej! Jag och en kompis funderar på att åka ner till Side 28/4 och stanna en vecka. Hur är vädret där vid den tiden?

  Kram!

  1. Har man otur så kan det komma en regnskur någon dag. Men som idag så är det runt 20-22 grader och soligt jättehärligt väder. Det kommer bli lite varmare vid den tiden ni kommer men samtidigt lite kyligt på kvällarna fortfarande så ta med långärmat, någon vårjacka och byxor att ha då.Strandpromenaden är mycket varmare än om man går runt i samhället, det märkte jag stor skillnad på idag. Solen ligger på där från morgon till kväll nämligen.

   Hoppas ni får det kul och glöm inte att besöka Marias butik vid tropic hotel!
   Kram

 8. Riktigt fina dagar i Stockholm hoppas jag att du får. Kan rekomendera dej en promenad på vårt vackra Djurgården, sen kan du ta färjan tillbaka till Skeppsbron, och ta en tur genom Gamla Stan.Vad härligt att få komma hem till värmen, ha en fin hemresa och en stor kram till dej och Kadir. Vi ses om ca 50dagar.

 9. Hej min vän!
  Åh tänk nu är det bara en dag kvar…
  Både du och jag längtar…

  Du längtar efter att flyga hem, och jag längtar efter våran nya tvättmskin som kommer imorgon =)
  Gissa om jag har mycket smutstvätt här hemma nu…
  Joo, det har samlat på sig jättemycket =/

  Ha det så gott nu min vän!
  Vilken tid går ditt plan? Är det direktflyg, eller måste du byta?

  Massor med kramar från mig!

 10. Underbara bilder!
  sv: Ber om ursäkt för det sena svaret, har endast tillgång till nätverk mellan 10:00-11:30, 13:00-14:00 på vardagarna.

  Jo, många var ju riktigt duktiga! Som tur var vann ju Shams den mindre tävlingen! Kram på dig fina du!

 11. Hej Louise!!! Nu är det nära till den stunden som du säkert längtat efter länge!! Att livet snabbt förändras ibland, det har du verkligen fått erfara under din vistelse här denna gång. Vill bara säga dig att det känns så gott att se, hur du undan för undan tagit dig igenom den här tiden, med allt vad det inneburit. Tunga stunder som säkert ibland fått dig att tvivla på om du skall kunna känna glädje igen och orka att ordna upp allt inför din framtid. MEN ….. det lyser sån energi och glädje i allt det du har skrivit om på sista tiden. Eftersom jag också drabbades på samma sätt vid samma tidpunkt, har jag därför varit här då och då för att se hur du haft det. Känner också själv nu att det är framtiden som gäller nu, och att livet har mycket att erbjuda. Vad gäller att vara blivande mamma …. där tänker jag inte dela dina förväntningar …. hahahaha …. för min del blir det att vänta på barnbarn, i så fall!!!! Lova att du tar det lugnt med packning när du reser hem. Som du vet är vi ganska många som kommer till Side framöver, så du kan ju faktiskt be oss att ta med något som du inte får med nu …. nja, inte för stora saker till Mini ..hihihi, men småsaker det funkar bra, tänk på det!!! Till sist är det något jag tänker på, som faktiskt gör mig rörd till tårar ….. stunden när du landar på turkisk mark …. och möter den blivande pappan och din Kadir för första gången på flera, flera veckor ….. det skulle filmas och visas för Mini om några år !!!!! Det var allt – hoppas vi ses i juni – Kramar Kerstin

Kommentera