Det börjar ta form!

God morgon från ett soligt Turkiet och Side.
Bilden här nedan är tagen i onsdags när vi var nere vid butiken och på strandpromenaden.
Vi har dessa dagar ordnat med lägenheten, beställt garderob, nattduksbord och byrå till sovrummet så att det matchar sängen.
Vi valde att ta några extra hyllplan och var sin extra “hängare” att hänga våra kläder på så att vi kan använda garderoben maximalt.
Plus att vi har så otroligt mycket kläder båda två pga. våra jobb så det behövs verkligen.
Sedan kollade vi på soffa och det blev inte alls den som jag hade tänkt mig på Bellona. Vi valde ett annat ställe i Manavgat istället då den var tusen gånger mer skön och bekväm.
Dessutom fick jag då välja vilket tyg och färg som jag ville ha på allting så det blir precis som vi har tänkt oss.
Vi valde att köpa till fåttöljer som görs i samma färgtema också samt ett stort soffbord till.
Allting är klart och på plats i nya lägenheten om en vecka så då får ni se vad vi har hittat för fint.
 
Sedan var vi i Kadirs kusins butik, Acilik i Manavgat för att köpa kylskåp, ugn, spis och diskmaskin.
Vi fick en dammsugare på köpe av honom som inflyttningspresent.
Och jag är så himla glad över att slippa frosta av frysen framöver. Det hade Amanda och hennes fästman i somras och jag föll för det direkt så nu kommer vi ha det i våran. Vilket lyx!
På ugnen så “klickar” man ut knapparna och det är ju väldigt smart när man kommer ha barn. Så länge dom inte lär sig hur man gör.
 
Mitt i allt detta, när vi står där i våran nya lägenhet och mäter, planerar och bestämmer vad vi ska köpa så börjar jag gråta.
Allt kommer över mig och jag frågar Kadir hur jag kan ha sådan tur i mitt liv att “få” allt det här?
Varför just jag? Vad har jag gjort egentligen för att förtjäna att ha det såhär bra?
Karma. What comes around goes around.
 

6 kommentarer

 1. Vad härligt det låter, vilken lycka för er båda. Inte konstigt att tårarna kommer, nu är du på plats och kan pusta ut, det är då som allt brukar komma över en, men låt gråten komma det brukar lätta undan för undan.Jag är så glad för din och Kadirs skull och önskar er all lycka med lilla Mini och er nya fina lägenhet.Kramar till er från oss.

 2. Därför att du är värd det ♥
  Vi får komma nästa år och kolla in hur ni bor. Njut och ha det bra. Hälsa Kadir 🙂

 3. Raring, må gott i nuet och tvivla inte, du är värd allt gott i ditt liv.
  Kram Kristina

 4. Vad fin du är!!! Varför skulle du inte förtjäna??? Jag har ju bara lärt "känna" dig genom bloggen men du är värd det bästa:) Kul att se er lägenhet sen när den börja ta form. Så glad för er skull. Kram

 5. Ni har fullt upp med roliga saker. Tänk så skönt när allt är på plats och ni bara kan sitta ner och ta det lite lugnt. Vädret ser ju bra ut enligt tidningen ligger det på runt 20grader, man blir lite avis jag dras med en förkylning inte kul.Ha det bra kram Kicki

 6. Hej, vad kul att se att det går bra för dig, och er såklart! Jag vaf nere i side för ett och ett halvt år sedan och handlade av dig varje dag. I september var jag också där men fick hjälp den veckan av en annan tjej 🙂
  Jag säg även dig inne på h&m i stockholm när du var i Sverige. Men men, nog om det då det inte var därför jag kommmnterade :p jag ska åka ner till side 5e maj igen och undrar när marknaden i side brukar vara och även den i manavgat. Har varit där så många gånger men glömmer alltid bort vilka dagar det gäller :p
  Ha det så bra!

Kommentera