Soffan är här och invigd!

Sandra, Belma och Tayfur var här igår för middag, fika, godkänna våra möbler och den turkiska serien kurtlar vadisi pusu.
När jag kom hem för en vecka sedan, på tisdagen, så var vi hemma hos dom redan på onsdag kväll. Saknaden var enorm av denna familj så jag kunde inte hålla mig längre.
Fick en bukett blommor och mini fick jättesöta sparkbyxor med en hund på rumpan som kommer användas flitigt.
Sen var dom hemma och spanade in våran lägenhet när vi precis hade flyttat in, vi var hemma hos dom när det var strömavbrott och hade det mysigt i mörkret och igår var dom hos oss igen.
Åh, det är alltid så himla mysigt och jag vill aldrig att dom ska åka hem.
 
Belma invigde och jag tror hon godkände våran soffa väl.
Vad tycker ni?
 
 

 
 
 
Ni var väldigt många som frågade vad en turktoa är så jag googlade fram en bild åt er då min kamera är på laddning. Bilden hittade jag på DENNA sida och så här kan en turktoa se ut. De flesta turkarna som jag känner använder gärna denna om det finns möjlighet till det. Så detta är Kadirs egna toalett och det blir nog han själv, hans vänner och hans familj som kommer använda denna.
Vi har självklart en vanlig också så ni som kommer på besök behöver inte oroa er för några konstigheter.
 

15 kommentarer

 1. Vad fint ni har fått det gumman!
  Åh längtar tills jag kommer ner och får träffa er. Och Se magen och lägenheten i verkligheten istället för via datorn! :)<3

 2. Oj vad fint ni har fått. Snygg soffa och helläcker matta, är övertygad om att Belma sov gott på soffan. Tack, nu vet jag vad en turktoa är. Alltid lär man sig något. Ha det bra i er fina lägenhet. Kramar

 3. Oj så tjusigt!! Bra smak. Härligt me nytt. Tänkte på när ert barn är fött hur är det i Turkiet har man betald ledighet mammaledigt? Många länder har ju väldigt liten sådan. Vi i Sverige har nog den längsta om jag inte har fel. Så klart är det ju familjens inkomst som avgör hur länge man är hemma sen. Tack för titten i ert nya hem jätte kul att följa er flytt. Och se att du har glada ting runt dig. Kram och god natt:)

 4. Shit vilket soffgrupp. Rymmer dom närmsta i familjen i alla fall 😉 jättefin!! Kram gumman

 5. Hej min vän!
  Wow vilken fin soffa! Det är jättesnyggt och den ser jätteskön ut =)
  Vilken tur att ni ska ha en vanlig toa också, men jag förstår turkarna också. Man vill nog ha det man är van att använda =)
  Kramar från mig!

 6. Vilken fin soffgrupp och i den rymms det många…..:) Härligt!!!
  Bra att ha två toaletter i en lägenhet/hus….det kan bli kris ibland…….
  Jag har provat turktoa en gång på ett av sjukhusen i Side när jag var där med min mamma, först blev jag lite ställd men sen klurade jag lite och ja……det gick ju strålande!!! 🙂
  Kram på dig och hälsa Kadir!

  1. Haha bra jobbat Kristina! Då kanske du får komma hit och lära mig helt enkelt.Och vem vet…en dag kanske ni installerar en turktoa där hemma. Eller…? Haha.
   Kram!! och Kadirs hälsar tillbaka.

 7. Hejsan!
  Är förälskad i mattan så snygg, ja även resten också. Skönt att ha kommit så långt, nu kan du varva ner lite. Vi har börjat få vårvärme här på västkusten, min Magnolia börjar blomma nu när solen värmer. Kram Kicki

 8. Hej!
  Jag beundrar verkligen dig då du är positiv och stark. Jag fick i uppgift att skriva en uppsats om en förebild på en kurs (är i USA) och skrev om dig. Jag hoppas att det är okej att jag gör det. I alla fall så har jag skrivit med dina bloggar louisesa.blogg.se och louiseiturkiet.blogg.se i källorna. Eftersom de som rättar bara behärskar engelska så letade jag efter någon sida som gjorde så att man kan läsa alla inläggen på engelska, men det fungerade inte. Vet du om det finns något sådant? Om inte vore det jättesnällt om du lägger till google translate till dina bloggar. Jag förstår fullständigt om du inte vill, men om du gör det så behövs de bara i en månad.

  Jag hoppas att du inte misstycker att jag skriver om dig. Jag har bara skrivit att du är självsäker, att du är positiv, att du verkade klara din mammas bortgång så bra och att du följer dina drömmar.

  https://translate.google.com/manager/website/add?security_token=ALkJrhil03-Do9kh1lLGUoBZAQgina-CCQ%3A1366581274236&step=2&prevStep=1&tl=en&dm=1&ad=1&apl=0&ana=0&aid=

  Tack för en bra blogg!

 9. Vad bra att det inte gör något!

  Jaaag letade efter ett verktyg att översätta med, men det enda jaaag hittade var länken som jaaag skickade till dig. Jaaag förstår om du inte vill sätta dessa översättare på dina bloggar. Jaaag fortsätter leta, för de kommer inte acceptera källor som de inte kan läsa.

  Tack!

  C.

Kommentera