Jag har börjat jobba!

Redan när jag vet hemma i Sverige så frågade Hasan om inte jag ville jobba ett tag i butiken.
Lät väldigt lockande men jag kände mig psykiskt svag för det.
Jag kan verka, och dessutom vara, stark många gånger men samtidigt finns det vissa saker som gör mig otroligt svag numera som kanske inte har funnits där förut.
Och när jag kom tillbaka till Turkiet igen så kändes det ännu mer lockande på något sätt att börja jobba .
Men samtidigt så hade vi, som ni märkt, verkligen fullt upp med precis allt.
Plus att Kadir faktiskt var hemma så då fanns det inte ens på kartan för min del.
Men så började han jobba för en vecka sedan. Dagarna gick och det kändes skönt att lala runt i våran lägenhet och bara njuta, laga god mat och efterätter, vila i mängder och jag kände verkligen att det är väl sånt här de flesta blivande mammorna gör de sista veckorna av graviditeten.
 
För det är nu som gravida börjar varva ner, kanske slutar sina jobb eller jobbar mindre om dom kan osv.
 
Men så gick dagarna och jag är otroligt rastlös av mig. Det är skönt att sitta still ett tag men sedan börjar det rycka i benen på mig.
Och jag har redan fått höra om gamla stammisar som kommer till butiken och hälsar till mig, gratulerar Kadir för allting osv.
Så härromdagen när Hasan frågade igen om inte jag ville jobba lite så kände jag verkligen hur jag kunde svara Ja där och då.
Men jag och Kadir pratade om det, diskuterade för och nackdelar och tillslut kom vi fram till det att…
Okej, jag provar.
Några kvällar i veckan från kl 20.00 så kommer jag jobba i butiken och bara göra det jag gör bäst vid den här tiden på året. Sälja kläder och vara så supermega social med er. Och jag ser verkligen fram emot det.
 
Så fort det inte känns bra så kommer jag sluta. Och alla i butiken som jobbar där är väldigt måna och förstående om jag skulle behöva ta en paus, gå iväg och dricka vatten en stund och att jag kanske inte kör 110% som jag alltid annars gör.
Vi är som en enda stor familj.
 
Så jag hoppas och ser fram emot att få träffa er på Marias butik om kvällarna.
Vi ses!
 

 

3 kommentarer

  1. Ja de kan ju va kul o komma ut och jobba lite innan det är dags. Sen får du ett annat jobb haha om man kan kalla de så! Men det bästa!! Ta de nu lugnt me magen bara:) Kram

  2. Jag tror att det blir jättebra för dig att jobba litegrann och jag tror att du kommer att känna om det blir för mycket….du är ju så megasocial så jag tror att om du inte hade jobbat så hade du ändå varit i butiken och småjobbat ändå, bara för att få vara med där du faktiskt vill vara……
    Stor kram på dig…..

Kommentera