Tjejerna i Side!

Förra veckan så tog jag bilen och körde till butiken för att möta upp min vän Amanda som äntligen är här nere nu och ska tillbringa sommaren här.
Det är alltid lite skakigt att sätta sig i bilen och köra. Först var jag osäker på mig själv eftersom jag inte har kört på flera år men nu är det mest alla andra bilister som känns osäkra.
Men jag kör i min takt och det och där det känns bäst.
Vi har en liten och smidig bil som är väldigt lätt att köra så det känns riktigt bra.
Den bilen som jag och min syster har i Sverige är mycket större men jag lyckades ju köra den med.
 
Amanda och jag satte oss på tropic bistro och skulle ta något kallt att dricka så jag föreslog icecoffie. Kallt kaffe fast lite godare än vad det låter som helt enkelt.
När vi får in dom så tycker jag väl att det smakar bra men dom skulle ta i lite vispa grädde och choklad i så hade det blivit ännu bättre.
Då säger Amanda: Ja, och denna gillar nog dom som dricker kaffe. Jag dricker ALDRİG kaffe.
Haha hon är för söt men jag tyckte nästan synd om henne för att jag lurade på henne detta.
 
Vi satt i någon timme eller två och pratade om allt innan vi gick och köpte en glass och satt i skuggan vid butiken innan det var dags att köra hem igen.

İmorgon hoppas jag att Sandra, Linda och Sofia har tid och lust att komma hem och träffa mig och se våran lägenhet. Jag har saknat alla dom så mycket och när Linda och Sofia är nere på semester nu så får man passa på att ses. Jag ska nog baka något gott som jag kan bjuda på.

Hoppas också att jag hinner åka in och klippa mig imorgon på dagen innan för det behövs verkligen nu.
Mitt hår är så slitet. Cem vill att jag klipper axellängt nu när bebisen kommer men det får han inte göra än.
Om något år eller så kanske jag gör det men än så länge så vill jag ha det långt fortfarande.
 
Hoppas ni har en bra dag!!
 
Häromkvällen såg jag ut såhär innan jag åkte och jobbade.

3 kommentarer

  1. Hej Louise, jag har nyss kommit hem från en vecka i Bollebygd, har varit nere och pussat och gosat med Annas små flickor, så himla mysigt, men nu är vi åter hemma. Har följt din blogg lite dåligt den här veckan men såg att det är en liten kille som bor i din fina mage, jätteroligt att vi fick veta. Jag träffade en gång en turkisk kille som var så himla go och gullig och hans namn fastnade jag för, han heter Enver även Josef och Tayar är fina namn. ser att ni fått massor av förslag spännande att se vad ni fastnar för.Ha det så gott i värmen så ses vi snart. Kram kram.

  2. Hejsan. Jag åker till Turkiet på fredag för att göra praktik på ett hotell i Alanya i 2 veckor. Har varit i Turkiet många gånger förut, men vi brukar åka i Augusti. Så jag är lite osäker hur jag ska packa. Så vore jättesnällt om du som bor där och vet hur vädret där är skulle kunna svara på om det räcker med att packa shorts och linnen, eller om man behöver nått mer fram mot kvällarna som till exempel jeans och en kofta? 🙂
    Och grattis till en fin liten pojke. Kram Hannah

Kommentera