Ledig dag med fika och mys!

Hej alla glada!
İ förrgår så var jag ledig och strax efter lunch så tog jag bilen in till Side och hälsade på i butiken innan jag gick vidare till Cem för att äntligen klippa bort mina slitna toppar.
Han ville klippa mycket kortare, strax under axlarna men det gick jag inte med på så han tog en ganska så mycket ändå men det kommer växa ut snabbt igen.
Efter graviditeten är jag förberedd på att tappa mycket hår eftersom man knappt tappar något alls nu utan det blir sen.
Så en klippning i September kommer sitta fint igen.

Sedan åkte jag hem och slängde snabbt ihop en smet med kladdkaka muffins och dammsög hela lägenheten eftersom jag väntade besök.

Precis när jag skulle åka iväg och hämta mina gäster så började det spöregna och det fullkommligt öste ner.
Jag väntade en stund men sedan åkte jag och var lite skakis pga. regnet men det gick bra.
Jag gillar inte att åka bil när det är kraftigt regn ut och än mindre att köra själv då.
 
Men jag körde in till Side och hade första stoppet hemma hos Sandra och Belma.
Vi hoppade in i bilen och körde emot gravidbacken. Där kom Sofia och Linda efter ett tag och vi körde hem till oss.
Som jag har berättat tidigare så bygger dom om runt omkring våran lägenhet så det blev väldigt lerigt i allt regn.
Hemma hos mig så åt vi äpplepaj med glass, kakor och muffins och bara pratade.
Tiden gick alldeles för snabbt och det kändes som om man inte hann med någonting.
Efter några timmar så kom Kadir och Tayfur hem och samtidigt nästan så åkte Linda och Sofia hem.
Sandra, Belma och Tayfur stannad på sen kvällsmiddag al’a Turkish style som Kadir förberedde och Sandra och jag gjorde iordning.
Efter lite bus med Belma och namnsökande till mini så var dom också tvugna att åka hem, tyvärr.
Men det var en riktigt bra ledig dag.
 
Vi fick en bärsele utav Sandra som hon har haft till Belma men jag lovade att lämna tillbaka den, den dagen dom skaffar nya små bebisar. Men jag är superglad över att vi också nu har en bärsele och den kommer nog användas mycket i höst och vinter tror jag.
 
 
 
Bilderna kommer ifrån Linda och Sandra. Belma intog sin plats i soffan på kvällen och verkade rätt så nöjd.
 
 
İgår hade Kadir och jag superfrukost med färskpressad juice, jordgubbar och go-honung bland annat.
 

7 kommentarer

 1. Vilken mysig dag du hade tillsammans med tjejerna och lilla gosiga Belma hon är för söt den lilla tjejen. Vad modig du är som vågar köra bil i Side, själv skulle jag aldrig våga köra där. Att åka bil i Side är ett äventyr då dom flesta kör som biltjyvar så var försiktig när du är ute på vägarna.Nu har vi börjat plocka fram lite av det som skall med till Side så snart snart är det dax att sätta sig på planet ner till vårt "andra hem" skall bli så kul att komma ner till er igen tyvärr bara en vecka men sedan blir det en hel månad i september.Ha det så bra och var rädd om lilla magen. Kram kram

  1. Ja jag är lite stolt över att jag vågar faktiskt. Smatidigt som jag är försiktig och hellre kör sakta än snabbt. Då får väl de andra köra om då.Jag fick mailet om tidningen, tack så jättemycket…den har jag inte men jag tar gärna emot den. Tänkte skriva ett mail en dag från mobilen på lite små önskesaker om det är okej. Lite kryddor som grillkrydda tex. Ska se om jag får ihop något mail ifrån telefonen bara. Längtar tills vi har ordentligt med trådlöst internet hemma. Då blir det många roliga mail igen :;)
   Kram på dig!!

 2. hej jag tänkte fråga en sak
  Är det varmt i början på ‘juni i side eller regnar det mycket?
  Mvh

Kommentera