Tacomys och megashopping!

İ lördags hade jag besök här hemma utav Therese, Belma och Sandra för en riktig härlig tacokväll.
Dom kom vid sjutiden och efter att ha haft husesyn så åkte vi iväg till Bim för att köpa tacobröd som fattades och sedan ställde vi oss och hackade, skar och stekte allt vi behövde. Och pratade, pratade, pratade.
Therese har inte jag träffat sedan i höstas och vi hade mycket att gå igenom.
Vad har İNTE hänt de senaste 9 månaderna?
Och Sandra och Belma kan jag inte få nog av. Dom är ju helt underbara.
Efter tacosen så tänkte vi se om vi kunde få se lite liv i magen hos mig men det enda som hände var att jag skrattade precis hela tiden. Och Belma saltade och pussade på magen.
Tre personer sitter och stirrar rakt på min mage för ett se små rörelser och så fort Sandra vänder huvudet bort så rör den på sig hur mycket som helst. Då kan man ju inte sluta skratta.
Nej, efter klockan 22 är tiden om man vill se liv i luckan.
Och den här kvällen, när tjejerna hade åkt så vart det en väldans liv.
Vi avslutade kvällen med citronfromage, marabou choklad och…ännu mera prat.
 
İgår var Kadir ledig och även om han säkert hade hoppats på att få sova en hel dag egentligen så hade vi fullt upp från morgon till kväll.
Vi åkte först och handlade handdukar i olika storlekar på Salı Pazar som kan vara bra att ha till mini.
Sedan åkte vi vidare till möbelbutiken där vi köpte soffan och sovrumsmöblerna här hemma för att köpa en ny garderob.
Egentligen hade vi tänkt att börja med en byrå att lägga minis kläder i men eftersom en garderob kostade ungefär lika mycket men blir större och vi dessutom kan använda den ett tag själva så valde vi det istället och tog en i blå färg.
På torsdag dyker den upp och tills dess ska jag ha ordnat i barnrummet och antagligen ha flyttat in barnsängen in till vårat sovrum.
Vi åkte vidare till barnbutiken där vi köpte barnsängen för jag spanade in bebiskläder där sist.
Och passande nog hade dom en reakorg så jag hittade 3 bodys och 3 byxor med ‘fötter’ som vi köpte för 5 lira styck.
Samt andra bodys, badbalja, en smidig ‘hållare’ om jag skulle behöva bada mini själv någon dag (kan vara svårt att hålla i honom, akta hans ögon från shampoo och samtidigt tvätta av honom) och froteunderlägg att ha i hans säng.
Eftersom det var måndag så var det marknad i Manavgat och vi köpte på oss massa frukt och grönsaker innan vi åkte iväg till Tespo och köpte blöjor, tvättlappar, shampo till mini, sköljmedel och andra bra ha saker.
Vi valde att inte köpa mer än två paket blöjor till att börja med eftersom vi inte vet hur dom kommer vara.
Och passar dom bra så åker Kadir bara iväg och köper mer sen.
 
Efter en sen lunch hemma så åkte vi hem till Kadirs pappa och hälsade på honom och fixade med hans tv som inte hade signal för tillfälligt.
Vi hälsade även på hans faster och även hans 91-åriga farfar som var glad över att se oss igen.
Nästa gång vi hälsar på så har vi nog en nykomling med oss och det ska bli riktigt roligt.
 
 
Nya bodys och byxor för mini. Allt går i vitt och blått. Nog för att jag gillar det men nästa gång blir det nog andra färger tror jag. Haha.
 
İ början av Augusti så är det en muslimsk högtid och jag hoppas och tror att denna komma passa perfekt när vi ska till Kadirs hemby och fira.

3 kommentarer

  1. Åh, den sista bodyn var jättesöt! Hoppas hitta någon "finklädsel" till vår Lillskrutt här hemma i Sverige. Vi har inte köpt så mycket kläder än, men några pyttesmå plagg ligger i hans byrå. Finns ju så mycket söta saker! 🙂

  2. Oj vad mycket fint du har handlat. Mini kommer att göra succe i den fina dressen. Vår dotter Ann-Louise åker ner till Side 28/6 jag skickar med henne lite godis till dej. Om det är något som du vill ha så hör av dej. Ann-Louise får lämna godiset i Marias butik, jag skriver Kadirs namn på paketet. Var rädd om dej lilla gumman, kramar i massor.

Kommentera