8 kommentarer

  1. Hej! jag har själv en turkisk pojkvän och jag undrar hur det går till när ni kommunicerar. Pratar ni bara engelska eller har du lärt dig lite turkiska? tänkte om ni mixar 🙂 är han bra på engelska? svara gärna i ett inlägg!! älskar din blogg, kram!

  2. Hej!

    Jag har bott i Side ett par ar tıdıgare, men jag och mın man (turk) flyttade tıll Sverıge förra aret, vı funderar pa att flytta tıllbaka tıll manavgat ıgen :)) Just nu ar det lıte mer komplıcerat eftersom vı vantar barn om en vecka ! Skulle jag mojlıgen kunna kontakta dıg vıa maıl eller liknande?

  3. Du klär verkligen i din fina runda mage! Hoppas du får en fin sista tid som gravid trots att värmen har slått till!
    Kram Sofie

    1. Tack snälla du!! Jag kände mig fin denna dag. Vissa dagar, precis som innan man var gravid, så har man bra och dåliga dagar. Men det känns extra skönt att man kan känna sig fin i värmen, höggravid och svettig :PKram

Kommentera