Aupair i USA – 5 år senare!

När jag var med mamma på sjukhuset hemma i Sverige så fick jag en ny vänförfrågan på facebook från en alldeles speciell person, nämligen min värdmamma Shannon från min Aupairtid i USA.
Hon hade äntligen skaffat facebook och hade några bilder på barnen där.
Jag fick en chock när jag såg hur stora dom hade blivit.
Särskilt lilla Tori, Victoria. Hon var ju inte mer än 4-5 år när jag var där.
Nu har hon blivit 9 hela år!!
John är idag 11 år och Olivia är 12 år. Helt otroligt vad dom har blivit stora.
Har jag verkligen också blivit så mycket äldre?
Jag kan inte förstå att det är 5 år sedan som jag åkte över till det stora landet och hade the time of my life.
Känns fortfarande som igår när jag tänker tillbaka på det.
 
Såhär såg barnen ut då när vi var på Disney World i Florida under sommaren 2008
 
 
Och håll i er nu…så här såg dom ut vid påsk i år tillsammans med Shannon och den klassiska påskharen.
 
 
Shannon och jag skrev till varandra och jag berättade om mini, bröllop, förlovning, lägenheten och mamma. Mamma pratade ett flertal gånger med barnen i telefonen under tiden jag var där vilket dom tyckte var superroligt, särskilt Tori som skrattade lika mycket som hon pratade.
Shannon beklagade och gratulerade från dom alla, berättade att hon bor kvar i det stora huset som dom bodde i då (föräldrarna skilde sig under tiden jag var där men det fungerade bra ändå) och Frank bor nu bara några kvarter där ifrån.
Barnen har i sina rum en bild med dom och mig på som minne så dom ser mig varje dag och dom hälsade så mycket med pussar och kramar i mängder.
Shannon jobbar dock inte kvar på LOreal och Maybelline utan har bytt till Lancome och Kiehls.
Minns ni allt smink jag fick som jag hade som pris när jag hade tävling i bloggen?
Detta vann Linda med hennes bild som hon hade med i en tävling jag hade i bloggen.

6 kommentarer

  1. Usch vad tiden går fort. Ser hur alla växer ikapp, men vadå blir jag äldre? Känns så ibland man är liksom samma i sinnet. Gravidmage är det vackraste som finns, känn dig vacker varje dag fina du och njut av den sista tiden av graviditeten. Jag har jobbat under midsommar kom hem till grillat & lite mys på midsommaraftons kvällen i alla fall. Vi hde ganska tur med vädret varmt & inge regn i alla fall även om det var grått. Idag har jag varit på dop för min gudson 🙂 så himla trevligt. Hur kommer ni göra med dop & religion? Kram

  2. Ja du Louise tiden går så fort o vi med den…Jag tycker ju det inte är så länge sedan mina barn var bebisar…men min äldsta är redan 47 och min yngsta blir 30 nu i höst!
    Har inte tänkt så mycket på stenarna i Apollontemplet, men denna gång var det stora förändringar! Kramiz

  3. Åh ! jag var också au pair i usa 2008! Var var du? Åkte du också med Cultural Care? Jag träffade min kärlek där.. 🙂

Kommentera