21 kommentarer

  1. Åh Lousie, fast jag inte känner er öht så blir jag så lycklig när jag ser lilla Adem! Jag blir alldeles rörd till tårar, så fin! Hoppas att det gick bra för dig och att Kadir är en stolt pappa och man nu!

  2. Fränt att initialer blir AAA 🙂 Grattis till lillen!

  3. En sån liten sötnos, han är så rund och fin och inte alls så skrynklig som nyfödda brukar vara. Jag är så glad för er skull, hoppas Adems lilla mamma mår bra, och säkert går pappa Kadir omkring och är stolt som en tupp. Kram till er tre från Sören och mej.

  4. Vad söt han är! Ett riktigt A-barn. Ta hand om er så ses vi i augusti. Ge en stor kram till pappa Kadir från oss! Kram Jenny & Micke

  5. Grattis jag hoppas vi ses nästa år jag pratade med Kadri när jag shoppade loss hos Maria. Jättegrattis

  6. Ååååh grattis! Såå söt är han 😀 Du och Kadir kommer bli underbara föräldrar till Adem! Jättefint namn btw, hur kom ni på det? 🙂

Kommentera