Liten uppdatering!

En liten uppdatering kommer här.
Vi åkte in till sjukhuset på morgonen den 3 juli och klockan 11.15 föddes Adem med planerat kejsarsnitt.
Det berättar jag mer om varför och hur det var en annan gång.
Han vägde 2970 gram. Längd vet vi tyvärr inte. Allting gick bra och jag mådde bra efteråt men var och är självklart fortfarande öm och stel.
Vi fick besök av hela Kadirs familj under dagen och även av Sandra och Belma.
Kadirs syster sov på sjukhuset med oss tre den natten och dagen efter vid 17-tiden fick vi åka hem.
Det har gått bra hemma och jag börjar äntligen komma igång med amningen riktigt ordentligt nu.
Jag har också börjat kunna ta mig upp ur sängen själv men det är kämpigt och tar sin lilla tid.
Som tur är så har jag en klippa vid min sida som hjälper mig med allt, lagar mat, handlar, hjälper mig till toaletten och har ordning här hemma. Samtidigt är han en stolt pappa som gör allt för våran son, utan att amma då…Och han njuter verkligen, trots många blöjbyten haha. Kadirs familj är helt underbar och hans tre systrar och hans brors fru har varit ett enormt stöd för oss dessa dagar. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dom nog.Jag ser fram emot att komma upp på benen ordentligt och kunna göra allt som Kadir gör med sonen men vi tar en dag, en timme åt gången.
Och försöker sova så mycket vi kan, när vi kan.

Tack för alla gratulationer! Vi är överlyckliga över det lilla miraklet.
Vi hörs med en ny uppdatering om några dagar igen.

I Turkiet är det pojke eller flicka, blått eller rosa som gäller. 4 flickor och 1 pojke föddes denna dag på detta sjukhus.

17 kommentarer

 1. Tack min vän för uppdateringen 🙂
  Jag förstår att det är ömt och stelt :-/
  Massor med kramar till er tre <3

 2. Grattis till prinsen, och var rädd om dig nu, opererad o allt! Minns mitt snitt -03 m bävan, tar lång tid att läka, så var rädd om dig, tillåt dig bli omhändertagen:-) det är man värd när man satt ett mirakel till världen! 🙂

 3. så skönt att höra att allt gått bra. Ta det nu försiktigt och låt dej bli ompysslad. Njuuut av er lilla prins. Kram till er tre från oss.

 4. Så underbart söt han är. Ta det nu lugnt, vad skönt att du får så mycke hjälp:)

 5. Stort Grattis till lillprinsen.
  Det är bra du passar på att vila nu när du får så mycket hjälp:) av så många guldklimpar. Att föda med kejsarsnitt är inte att leka med efteråt, jag vet hur det är. EN stor kram till hela familjen 🙂

 6. Stort grattis, han är underbar! glad att höra att det gått bra och ni mår bra, all lycka och glädje!

 7. Grattis!!

  Har följt dig sen din au-pair tid, kikar in här då och då. Så roligt för er med er lille son, jag önskar er all lycka!!

 8. Vila nu så gott det går och bra att Kadir är så omtänksam! Ha det så bra och hälsa! Bettan.

 9. GRATTIS, GRATTIS till er och er fina lilla kille! Jag läser med stort intresse din blogg och genom den fått en inblick hur livet är i vårt älskade Side,som vi har besökt ett flertal gånger och då också passat på att handla lite snygga kläder av dej(många gånger) hos Marias kläder. Lycka till!!!!

  1. Tack så jättemycket!! Gaaahh, vad jobbigt när jag inte vet vem du/ni är. Hoppas ni har varit nöjda med shopping iaf. Kommer ni ner något i år? Kram

Kommentera