En skitbra dag!

Idag har jag varit superaktiv känner jag redan nu och det är bara början på eftermiddagen än så länge.
Dagen började redan halv 7 och efter mat och blöjbyte så somnade jag och Adem om i sängen.
Kadir la sig på soffan för att kunna sova ordentligt. Sedan var det dags att gå upp klockan 10 då Adem hade bajsat igenom blöjan med ett enda tryck haha. Jag riktigt hörde hur han sa “Dags att gå upp mamma!”
Så det var bara att ta in honom i duschen och tvätta rent honom.
Men strax efter det så vaknade Kadir och vi bestämde oss för att bada Adem istället så nu luktar han supergott och har sovit i 2 timmar.
Under tiden har jag städat köket och sedan sorterat hans garderob och lagt i ordning på allting i rätt storlek igen och sorterat bort det som är för litet.
Jag sparar på favoriterna men annars går det raka vägen till hans lilla kusin.
Hon har tur som får massa snygga och bra kläder från svenska märken. I Sverige har vi riktigt bra kvalité på kläderna. Made in Turkey.
 
Nu ska jag passa på att äta innan Adem vaknar och sedan ska vi göras oss iordning och ta bilen in till Side.
 
Vi ses och vi hörs!
 

Nyskiten och glad denna morgonen i hans nya, fina kläder.

8 kommentarer

 1. Alltid lika snygg kille men lite extra snygg tyckte jag att han var idag…vad kan det bero på? 🙂

 2. Hej Louise!

  Måste bara saga att din lilla son är så otroligt söt.
  Du som bor I Side,har ju koll,hur brukar vädret vara I Side I slutet av September,början av oktober?
  Har varit I Side flera ganger,senast I juli,men då var det för varmt för annat än bad.
  Varma hälsn.Sofie från Uppsala

 3. Hur kan de va kläder som vi köper här som är gjorda i Turkiet är ju oftast i bra kvalité tvätt efter tvätt medans många kläder där är mer i syntet och inte lika bra? De är ju så i andra länder med typ Grekland, Iran osv. Kanske billigare material de som säljs lokalt. Har varit nyfiken på de me kläder när man ser så mycke är tillverkat i just Turkiet:)

  1. Jag tror att om du betalar samma summa som i Sverige så får du bra kvalite även i Turkiet. Barnkläderna vi har köpt hittills har nästan alla varit på rea och bara 5 lira vilket är ingen ting. Och dom har varit väldigt bra trots det.Men skulle du betala 10 lira för en tshirt i Sverige (30 kr) som folk gärna prutar ner det till i Turkiet…ja då får du riktigt dålig skit också. Det gäller att känna efter i kvaliten och i tyget för då märker man snabbt vad det är man betalar för här nere. Det har jag märkt på mina kläder härifrån.

Kommentera